Search

Χωρίς τoυς γνωστούς τέσσερις πάει για το 2 στα 2 η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Την Ένωση Ασωμάτων θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, η κάτοχος του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Η Δόξα που ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρεμιέρα κόντρα στον Ορφέα Στρυμης εκτός έδρας, αυτή τη φορά στο σπίτι της, θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες, υποδεχόμενη την Ένωση Ασωμάτων.

Ο Νίκος Σκουλής, δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής τον τιμωρημένο Δανίδη αλλά και τους τραυματίες, Τσιτσιμάκα, Γάιδα και Στυλιανού, οι οποίοι πάντως δεν έπαιξαν ούτε στην πρεμιέρα. Πέρα απ’ τους γνωστούς 4, ο Σκουλής δεν πονοκεφαλιάζει για άλλο πρόβλημα, καθώς η προετοιμασία για το ματς με τους Ασώματους κυλάει ομαλά.

Φέτος για τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στόχος όπως αναφέρουν κύκλοι της ομάδας με όλους τους τόνους, είναι ο πρωταθλητισμός και οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για τους γηπεδούχους να στραβοπατήσουν σε ματς όπως της ερχόμενης Κυριακής.

Ο προπονητής της Δόξας θέλει η ομάδα του να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του και να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη, γι’ αυτό δουλεύει πολύ στην ανάπτυξη απ’ τα πλάγια και ζητά απ’ τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν πλάτος στο παιχνίδι τους, ώστε να δια σπάσουν την πολυπρόσωπη όμως αναμένει άμυνα των φιλοξενούμενων ..

 

Share it