Search

Στην Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο σταθερού στόχου η Κορακάκη: Δείτε όλο το πρόγραμμα της Δραμινής Ολυμπιονίκη!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπολόνια βρίσκεται από χθες η Ελληνίδα χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής, του οποίου το αγωνιστικό σκέλος θα διεξαχθεί στην ιταλική πόλη, από σήμερα Τετάρτη (05/10) ως την Κυριακή (09/10). Για χθες  Τρίτη ήταν προγραμματισμένες οι αφίξεις των αθλητών, ενώ για την Δευτέρα (10/10) οι αποχωρήσεις.

korakaki

Η Άννα Κορακάκη μετέβη στην Ιταλία φυσικά μετά του προπονητή και πατέρα της, Τάσου Κορακάκη, εμ τις ελπίδες για μία νέα μεγάλη διάκριση να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, μετά την τεράστια επιτυχία της Δραμινής αθλήτριας στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Οι επιτυχίες του Ρίο μάλιστα, έφεραν την Κορακάκη στην κορυφή της λίστας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όσον αφορά το αεροβόλο πιστόλι των 25μέτρων. Στο αγώνισμα αυτό η Κορακάκη θα λάβει μέρος, μεθαύριο Παρασκευή (07/10) στις 16:30 ώρα Ελλάδας (15:30 Ιταλίας).

korakaki-kyrio

Μία μμέρα αργότερα, η Δραμινή Ολυμπιονίκης στις 14:30 ώρας Ελλάδος (13:30 τοπική) θα αγωνιστεί στα 100μ. αεροβόλο πιστόλι, όπου στο Ρίο είχε λάβει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση επίσης της λίστας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο συγκεκριμένο άθλημα, πίσω απ’ τις Μενξούε Ζανγκ (Κίνα) και την Ρωσίδα, Βιταλίνα Μπατσαράσκινα.

korakaki5

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι 99 καλύτεροι αθλητές της σεζόν από 34 διαφορετικές χώρες, με το εισιτήριο για αυτή την μεγάλη διοργάνωση της ISSF να παίρνουν 1) οι καλύτεροι σκοπευτές της σεζόν που προκρίθηκαν μέσα από τα τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα 2016 (Μπανγκόκ, Ρίο, Μόνακο και Μπακού). 2) οι Ολυμπιονίκες του Ρίο και 3) οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του τελικού 2015.

korakaki3

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως η Άννα Κορακάκη έλαβε και πέρσι μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γεγονός που αποδεικνύει πως βρισκόταν στην αφρόκρεμα και πριν την Ολυμπιάδα.

korakaki4

Αν μάλιστα καταφέρει και ανέβει στο βάθρο σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, δύο μήνες μετά την Ολυμπιάδα, θα μιλάμε για μία ονειρική σεζόν για την ίδια ….

korakaki2

Share it