Search

Ο απολογισμός των 12 Θρακιωτών της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής! Σκόραραν Λίτσκας και Τοπούζης

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός αυτούς της 4ης αγωνιστικής ήταν 3 νίκες, η μία σε βάρος Θρακιώτικης ομάδας, για τις ομάδες των Θρακιωτών, 1 ισοπαλία και 5 ήττες με την μία μάλιστα να είναι σε Θρακιώτικη μονομαχία σε Κρητικό έδαφος.

Ιδανικά πήγε η 4η αγωνιστική για τον Θάνο Τοπούζη που με δικό του σουτ στο φινάλε χάρισε τη νίκη στον Ερμή Ζωνιανών, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος ο Γιώργος Λίτσκας κατάφερε να σκοράρει αν και το γκολ του δεν έφτανε για να αποφύγει η Καβάλα την ήττα απο τον Μακεδονικό Φούφα.

Αναλυτικά:

1ος όμιλος

Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα  2-1: Ήττα σοκ για την Καβάλα που προηγήθηκε με τέρμα του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα  που μπήκε ως αλλαγή στο 60′ και σκόραρε στο 62′, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή. Πέρα απο τον Λίτσκα βασικός αγωνίστηκε και ο έτερος Εβρίτης της ομάδας Παύλος Σταματόπουλος. Δεν αγωνίστηκε ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός του ΑΟΚ Αλέξανδρος Μελισσόπουλος που είναι τραυματίας

Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3: Έστω και δύσκολα, παρά το ευρύ σκορ, η Δόξα κέρδισε στην Ξάνθη τον Ορφέα με τον Κομοτηναίο τεχνικό των “Μαυραετών” να νιώθει ανακουφισμένος με το φινάλε του ματς.Θυμηθείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

3ος όμιλος

Αιολικός – Παναρκαδικός  2-2: Βασικός σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν έχοντας εξαιρετική παρουσία για την γηπεδούχο ομάδα.

4ος όμιλος

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ- Ερμής Ζωνιανών 0-1: Με τον Εβρίτη Θάνο Τοπούζη μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις ο Ερμής κέρδισε, η ομάδα των Ζωνιανών κέρδισε την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά, βασικός αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης για τους γηπεδούχους. Στο βίντεο κάτω μπορείτε να δείτε καλές στιγμές του αγώνα οπού μετέχουν οι δύο Θρακιώτες αλλά και το γκολ του Τοπούζη στο 3:28.

Ιάλυσος – Πανθηρραϊκός  2-1: Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Ρόδο ο Πανθηρραϊκός, βασικοί σε όλο το ματς με καλή παρουσία οι Γιώργος Λαζαρίδης και Ανδρέας Μκρτσιάν.

Προοδευτική – Ρόδος 1-2: Βασικός ξεκίνησε ο Εβρίτης φορ Νίκος Γκαϊδατζής που αντικαταστάθηκε στο 65′ για τους γηπεδούχους, με τον Γκαϊδατζή να έχει στα τελειώματα του πρώτου μέρους δύο πολύ καλές στιγμές.

Εργοτέλης – Τριγλία Ραφήνας  2-0: Τέταρτη διαδοχική νίκη  για τον Εργοτέλη του Εβρίτη γυμναστή Αντώνη Τσικάκη που βγάζει τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι της.

Θύελλα Ραφήνας – ΠΟΑ 1-2: Δεν απέφυγε την ήττα η Θύελλα κόντρα στον ΠΟΑ, βασικός σε όλο το ματς με καλή παρουσία ο Ξανθιώτης Μανώλης Ντόσκας.

Share it