Search

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε ο Εχίνος Σπορ κόντρα στον περσινό φιναλίστ Παύλο Μελά Κουτσού

Έστω και αν ζορίστηκε αρκετά, με το ματς να πηγαίνει στην παράταση, ο Εχίνος Σπορ βρήκε τις λύσεις και κατάφερε με δύο τέρματα να φτάσει στη νίκη με 2-0 και να προκριθεί στους “8” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, απέναντι μάλιστα στην περσινή φιναλίστ του θεσμού ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού.

Το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο με λίγες καλές στιγμές στις δύο εστίες, με τον γηπεδούχο Εχίνο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του, όντας σε μια κατηγορία παραπάνω, απέναντι στον μαχητικό και με απουσίες Παύλο Μελά να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Πορφυράκη, με το ματς έτσι να οδηγείτε στην παράταση.

exinos-koutso

Ότι δεν κατάφερε σε 90′ λεπτά η ομάδα του Εχίνου το πέτυχε στην παράταση και μάλιστα εις διπλούν, σκοράροντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, αρχικά με τον Τουγκάι Χότσκα που άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία στο Β’ μέρος με τον Παναγιώτη Χατζηνίκο που “καθάρισε” το ματς, με τους δύο μάλιστα να ήταν αυτοί που σκόραραν και την Κυριακή στη νίκη με 3-0(Χότσκα(2), Χατζηνίκος) επί της ΑΕ Ξάνθης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Απόστολο Χρυσέλη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σερκ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ): Αμούτσκα Μ., Μπαϊρακταρίδης, Σούτεφ, Μποασή(61′ Κανατζίδης), Τζομιάδης, Ιντζέ Φικρή(73′ Αμούτσκα Σ.), Χότσκα, Μαρίνοβ, Χατζηνίκος, Μιχαηλίδης(122′ Καδρή Αλτάν), Καδρή Χουσείν

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Γ. Αλεξιάδης): Πορφυράκης, Ζουμπουρλής, Ναστούλης, Τηλαβερίδης, Μπίρτσης, Μπαμπούρης(28′ Παπαδόπουλος), Ακούδας, Κουτσογιάννης, Κούτρας(124′ Αμβροσιάδης), Μαραντάς, Θωμαίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16” ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Share it