Search

Το SportsAddict στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Αλεξανδρούπολης! (photos)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα παρουσιάστηκε στο «Soho» η νέα ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η φανέλα που θα φοράνε τη φετινή σεζόν οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη.

Πριν παρουσιαστούν οι παίκτες αναφέρθηκαν μέσω προτζέκτορα κάποιες από τις επιτυχίες των Εβριτών τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη μνεία βέβαια να γίνεται στη 2η θέση ης σεζόν 2013-14 στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους παίκτες το πήρε ο… παλιός πια Γρηγόρης Κοντοστάθης, ο οποίος μάλιστα μετά από επιθυμία του κόουτς Μουστακίδη έβγαλε και λόγο για να μην χαλάσει όπως είπε ο Εβρίτης προπονητής το γούρι! Από την πλευρά του ο Σάκης Μουστακίδης απευθύνθηκε στους παίκτες του ζητώντας τους συγγνώμη αν κάποιες φορές είναι σκληρός μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή σεζόν.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με εμφανίσεις του Εθνικού στην Ευρώπη, ανάμεσα τους και η υποδοχή ηρώων που επιφύλασσαν πέρυσι οι φίλαθλοι της ομάδας μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία των Θρακιωτών στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στιγμιότυπα από τη σεζόν 2013-14.

Την βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου, ενώ στην παρουσίαση των παικτών βοήθησαν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Χατζησταύρου, ο Κώστας Γκοτσίδης εκπροσωπώντας το Δήμο Αλεξ/πολης και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της πρωτεύουσας του Έβρου Κώστας Χατζημιχαήλ. Παρόντες ήταν και οι πρώην πρόεδροι Γιάννης Τζίμας & Γιώργος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης, αλλά και σύσσωμο το ΔΣ του τμήματος βόλεϊ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Δείτε την παρουσίαση μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it