Search

Στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου βρήκαν το άλλοθι για την ήττα στον Εορδαϊκό(Video)

Μετά την λήξη του παιχνιδιού της Δόξας Προσκυνητών με τον Εορδαϊκό, πραγματοποιήθηκε σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνέντευξη τύπου στην οποία έδωσαν το παρόν οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Αλέξης Αλεξίου του Εορδαϊκού και Γιάννης Κλειτσιώτης της γηπεδούχου Δόξας Προσκυνητών.

Πρώτος μίλησε – όπως επιτάσσει ο άτυπος κανόνας ορθής φιλοξενίας – ο προπονητής του Εορδαϊκού Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος στάθηκε στον ακατάλληλο, όπως τόνισε, αγωνιστικό χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της ομάδας του με την Δόξα. Όπως είπε, δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα της ομάδας του, όμως βάσει της τοποθέτησης του άλλο συμπέρασμα εξαγόταν .

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Κλειτσιώτης που συμφώνησε πως το γήπεδο δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά όπως είπε το ίδιο δύσκολο ήταν και για τους ποδοσφαιριστές του. Τόνισε πως η ομάδα του δίκαια πήρε το τρίποντο αφού ήταν ανώτερη απ’ τον αντίπαλό της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά μεταξύ εντός έδρας εμφανίσεων και εκτός έδρας της Δόξας Προσκυνητών, επισήμανε πως βασικός παράγοντας είναι η απειρία.

Τέλος, μίλησε ο σκόρερ του πανέμορφου τέρματος που έκρινε το ματς, ο Κωνσταντίνος Κλης, ο οποίος είπε πως τακτικά η Δόξα Προσκυνητών ήταν άριστη στο συγκεκριμένο ματς και δίκαια έφτασε στη νίκη, ενώ για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε ανέφερε με μετριοφροσύνη πως …. έτυχε.

Υ.Γ.Ο Εορδαϊκός δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον ποδοσφαιριστή …

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης, απ’ την εκπομπή Πάμε Γήπεδο

 

Share it