Search

Παραδέχτηκε το μεγάλο λάθος του ο Αϊχάν Χούσκογλου!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Θράκης, ο Πρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης, μιλώντας στην εφημερίδα Μetrosport στο φύλλο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε : «Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και την φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα».

Όσον αφορά για τους λόγους που ο Χούσκογλου φέρεται να δήλωσε πως έδωσε offside γιατί είδε κάποιον άλλο παίκτης του ΠΑΟΚ να κάνει «σκρίν» σε αντίπαλό του, ώστε να μην πάει η μπάλα στον Περέιρα, σχολίασε: «Εντάξει, αυτά είναι λόγια για να αποφύγεις την πίεση. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Περέιρα».

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή απ’ την ΕΠΣ Θράκης, Αϊχάν Χούσκογλου, δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα απ’ την πλευρά των ασπρόμαυρων, που τον θεωρούν βασικό υπαίτιο για απώλεια δύο βαθμών στη Βέροια.

Share it