Search

Αποχώρηση έκπληξη απο τον Ορφέα Ξάνθης! Κοινή συναινέσει διαζύγιο με Χαριτίδη

Απρόσμενη εξέλιξη για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης καθώς μετά απο συνάντηση που υπήρξε του τεχνικού τιμ της ομάδας και του Αντώνη Χαριτίδη αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 24χρονος Ξανθιώτης εξτρέμ που ήταν απο τις πιο ηχηρές μεταγραφές του συλλόγου το καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς επέστρεψε στην Ξάνθη για να παίζει και να βοηθήσει την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής, όμως οι προσανατολισμοί της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια αλλά και ο τραυματισμός του στην αρχή του πρωταθλήματος δεν επέτρεψαν στο να συμβεί κάτι τέτοιο.

orfeas-xanthis17-xaritidis

Πάντως στην κουβέντα με τεχνικό τιμ αλλά και τον πρόεδρο που έγινε σε φιλικό επίπεδο αποφασίστηκε πως η καλύτερη λύση θα είναι να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πλέον ο Χαριτίδης είναι σε αναζήτηση ομάδας, με αρκετές ομάδες σίγουρα να βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την ελευθέρας του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε Football League με τον Φωκικό, και Γ’ Εθνική σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν όπως οι Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη.

Share it