Search

Ήττα για τον Α.Ο.Ορεστιάδας στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας

Δύο βδομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά το πρωτάθλημα της VolleyLeague η Ορεστιάδα πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας,  με έναν αντίπαλο που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Βουλγαρίας.

Οι φιλοξενούμενοι της Νεφτοχίμικ έδειξαν πιο έτοιμοι, καταφέρνοντας να επικρατήσουν του Ομίλου με 4-0 σετ. Το πρωτάθλημα των γειτόνων, ξεκινά μια βδομάδα νωρίτερα (15/10) απ’ το δικό μας της Volley League (22-23/10), ενώ πέραν η ομάδα της Ορεστιάδας τώρα αρχίζει να .. μοντάρεται, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες έφτασε στην πόλη ο νέος προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Μέρτεν, και οι δύο Κολομβιανοί Μορέλο και Λουκούμι, ενώ αναμένεται και ο Τυνήσιος Μπεσμπές.

Ο δρόμος που έχει μπροστά της Ορεστιάδα μέχρι το πρώτο σέρβις, είναι ιδιαίτερα ανηφορικός, καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά και οι μέρες για να εγκλιματιστούν νέα αποκτήματα και προπονητής λίγες. Φυσικά, δεν είναι μονάχα το θέμα της προσαρμογής, αφού ο Γερμανός Μέρτεν θα πρέπει να δημιουργήσει απ’ την αρχή μια νέα ομάδα, στην οποία λείπει προφανώς η ομοιογένεια, αφού πραγματοποιήθηκε ριζική αλλαγή στο έμψτχο δυναμικό.

Share it