Search

Σοβαρός τραυματισμός στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης!

Ένα απο τα βασικότερα στοιχεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει άρδην η κατάσταση, είναι ο ερασιτεχνισμός και το να αγωνίζονται για να ξεσκάνε απο την καθημερινότητα κάνοντας αυτό που αγαπούν δηλαδή να παίζουν ποδόσφαιρο.

Αναμφίβολα ήταν απο τις άσχημες στιγμές του Σαββατοκύριακου στους αγώνες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Κύπριου αμυντικού της Ασπίδας Ξάνθης Μάριου Σάββα στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη Αβάτου.

Στο 50′ της αναμέτρησης και σε μια ανύποπτη φάση παίκτες προπονητές και κόσμος πάγωσαν βλέποντας τον ποδοσφαιριστή της Ασπίδας να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει απο τον πόνο, καθώς πάτησε στραβά και ένιωσε να του γυρίζει το γόνατο. Άμεσα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μάκης Σαμαράς όπως και η γιατρός του αγώνα έσπευσαν να δώσουν βοήθεια στον Σάββα, ενώ στην συνέχεια τεχνικός διευθυντής της Ασπίδας μαζί με τον κ. Μπαμπούρη μετέφεραν με αυτοκίνητο τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο

Ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός, ωστόσο θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς μετά την μαγνητική που θα υποβληθεί, με τον γιατρό που τον εξέτασε πάντως να είναι εφησυχαστικος καθώς γλύτωσε τα χειρότερα.

Τόσο η Ασπίδα όσο και ο Άρης Αβάτου, άλλωστε μέχρι πέρσι ήταν παίκτης της ομάδας του Αβάτου, με ανακοίνωση τους ευχήθηκαν περαστικά στον Μάριο Σάββα και να επιστρέψει στα γήπεδα σύντομα και ακόμα πιο δυνατός.

Share it