Search

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΑΠΣ Πανθρακικό που ηττήθηκε 1-6 απ’ την Δοκό

Στο γήπεδο της Μεσσούνης, η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού, που φέτος θα συμμετάσχει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, είχε κακή πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα της Δοκού, η οποία την φιλοδώρησε με 6 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι απ’ τους αντιπάλους τους – όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στο εμφατικό 1-6 – και επικράτησαν εύκολα του νεανικού συνόλου του Κυριαλάνη, του οποίου στόχος βέβαια, είναι να “ψηθούν” οι ποδοσφαιριστές σ’ αυτή την κατηγορία, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τις δυνατότητες και την ικανότητα στο μέλλον για το κάτι παραπάνω.

Όπως αναφέρει το rodopisports.gr, πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού ο Χασάν άνοιξε το σκορ, πλασάροντας εύστοχα τον Μπόμπολα για το 0-1. Μόλις επτά λεπτά αργότερα, πάλι ο Χασάν μετά από πάσα του Κουρού, κάνει το 0-2 για την ομάδα του, ενώ πριν την ανάπαυλα η Δοκός “βρήκε” ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά με τον Νεζίρ, που κρέμασε τον Μπόμπολα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, και δίχως να αφήσουν το πόδι απ’ το γκάζι, στο 55′ ανέβασαν και άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον κουρού να χρίζεται σκαι αυτός σκόρερ. Ο Κουρτ με δύο πρωσιπά τέρματα στο 77 και το 79, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ οι γηπεδούχοι του Πανθρακικού, το μόνο που κατάφεραν, είναι να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Τσιπλακίδη στιγμές πριν το φινάλε.

ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κυριαλάνης): Μπόμπολας, Νταλάνος, Αφεντουλίδης (56’ Τσιπλακίδης), Τζιαφάλιας, Μπαξεβανίδης, Τζελέπης (51’ Γρηγοριάδης), Καλογερόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπασάββας, Παπαγεωργίου, Σμαραγδής (73’ Τεκελής)
ΑΠΣ ΔΟΚΟΣ (Αμέτ): Μουστάφ, Λούτφη, Σουλειμάν, Αμέτ Μ., Αμέτ (55’ Κουρτ Τζ.), Κουρτ, Νεζήρ, Χουσείν Ζ. (65’ Νιζάμ), Κουρού (76’ Χατζή Αχμέτ) , Χασάν, Μεμέτ
Photo Credit: rodopisports.gr

Share it