Search

Ούτε με την “αύρα” των σπουδαίων μορφών του παρελθόντος της δεν κέρδισε η Ξάνθη!

Δεύτερο διαδοχικό 0-0 για την Ξάνθη, αυτή την φορά εντός έδρας, που δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα τις έδινε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Ατρόμητο, παρουσία σχεδόν 900 φίλων της.

Τι και αν στο γήπεδο βρέθηκαν σπουδαίες μορφές της ιστορίας της Ξάνθης, όπως ο “Ψηλός” των Ελληνικών γηπέδων Αντώνης Αντωνιάδης που βρίσκεται στην Ξάνθη καθώς την Τρίτη θα τιμηθεί στα Ελευθέρια της Ξάνθης, αλλά και οι Βεριντιάνο Μαρτσέλο, Μάκης Τζάτζος, Ζήσης Βρύζας και Νίκος Καραγεωργίου που βρέθηκαν στις εξέδρες των Πηγαδίων για να δούν την ομάδα της φανέλας την οποία φόρεσαν, οι παίκτες της Ξάνθης δεν κατάφεραν για τρίτο διαδοχικό ματς να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι μοιραία αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ομάδα του Ατρομήτου, παρότι είχαν τις ευκαιρίες για να το καταφέρουν.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 19’ ο Μπαξεβανίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γιουνές την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Γκορμπούνοφ. Στο 29’ η σέντρα του Νιέτο από αριστερά πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 40΄μακρινό διαγώνιο σουτ του Στόιτσεφ πέρασε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γιουνές στο 48’. Στο 76’ το σουτ του Κεϊτά μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 81’ το σουτ του Τριάδη κόντρα από αμυνόμενους και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε για τον Ατρόμητο. Στο 84’ ο Τριάδης προτίμησε να κάνει πάσα αντί να σουτάρει με τον Σολτάνι να μην προλαβαίνει και το ίδιο έγινε λίγο αργότερα μετά τη σέντρα από αριστερά και την προσπάθεια του Τριάδη. Στο 85’ σέντρα του Λουσέρο, κεφαλιά του Λισγάρα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ. Στο 87’ το σουτ του Καμαρά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας) με βοηθούς τους κ.κ. Κωσταρά Πολυχρόνη (ΕΠΣ Αιτ/νίας) – Μεσσήνη Παναγιώτη (ΕΠΣ Αχαϊας) ενώ 4ος διαιτητής ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Κεϊτά, Τόμσο, Καμαρά, Γιουνές.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Kαμαρά, Ορφανίδης Π. (66’ Λουσέρο), Νιέτο (66’ Τριάδης), Σολτάνι, Γιουνές (75’ Ράνος).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπάγκα, Φυτανίδης, Ούμπιντες, Τόμσο (82’ Μπρίτο), Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Στόιτσεφ (56’ Λημνιός), Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης.

Share it