Search

Νίκη κορυφής για τον Άρη Αβάτου στο ντέρμπι με την Ασπίδα και αφιέρωση στον Γκιώλη(+photos)

Με την ψυχολογία στα ύψη παρατάχθηκε στο δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι ο Άρης Αβάτου που μετά την εκπληκτική πεντάρα κόντρα στην Θαλασσιάς κέρδισε και την Ασπίδα Ξάνθης, αυτή την φορά με 2-0.

Στην αναμέτρηση των Μαγγάνων  παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου η ομάδα του Αβάτου μπήκε δυνατά θέλοντας ένα γρήγορο γκολ απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Κάτι που κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα όταν ο Πάρης Κοτόπουλος με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής και αφου πέρασε τον Κισά Ομέρ έγραψε το 1-0, σκορ που ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες.

aspida-aris-avatou1

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Ασπίδας Ξάνθης Μάριου Σάββα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους παίκτες των δύο ομάδων, και ειδικά της Ασπίδας εμφανώς επηρεασμένους, και καμία απο τις φάσεις που προσπάθησαν να δημιουργήσουν δεν ήταν ικανοί για να νικήσει τους δύο κίπερ. Όλα αυτά μέχρι το 88′ όταν ο Χίντ Ιμέρ δέχτηκε την μπαλιά του Δεσύλλα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ασπίδας, με τον Ιμέρ να νικά τον πρώην συμπαίκτη του στον Ορφέα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

aspida-aris-avatou2

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Άβατου που μετά την “γκέλα” της πρεμιέρας(3-3 με Βιστωνίδα) μετρά τρεις διαδοχικές νίκες με τέρματα 11-1, αποτελέσματα που τον έφεραν μόνο πρώτο στην βαθμολογία. Νίκη που αφιέρωσαν στον Βασίλη Γκώλια, παίκτη της ομάδας που την προηγούμενη εβδομάδα είχε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα και υπεβλήθη σε χειρουργείο.

aspida-aris-avatou5

Απο την άλλη στην Ασπίδα υπάρχει απογοήτευση για την ήττα, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς απο το να στρέψουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού που ακολουθεί.

aspida-aris-avatou3

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Κανάλι 6 την Τρίτη στις 21:10 και την Τέταρτη στις 15:15. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Παναγιώτη Βαμβακίδη.

aspida-aris-avatou4

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Ράπτης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Ταχτσίδης, Κουτσούμπας, Χίντ Ιμέρ, Σουκρήογλου, Κοτόπουλος(40′ λ.τρ. Γκέκας), Δεσύλλας(89′ Λαζαρίδης), Ξανθόπουλος(60′ Βασιλειάδης Γ.(Τζ.))

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Ψαρόπουλος, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Σάββας(60′ λ.τρ. Μπουρλόγλου), Κοντομιχάλης, Κυριαζίδης, Δογανίδης(46’Μουξιός), Σαββόγλου(46′ Χατζηπαρασκευάς), Στεπανιάν, Κατσής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it