Search

Κακή μέρα για τους Θρακιώτες στα Κυριακάτικα ματς της Super League

Με το παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στον Ατρόμητο που θα γίνει το απόγευμα(19:30) της Δευτέρας στα Πηγάδια θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League, που όσο καλά μπήκε το Σάββατο άλλο τόσο αρνητικά έκλεισε την Κυριακή.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο ο Πανιώνιος με τον Μανώλη Σιώπη να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς κέρδισε τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο Στράτος Χιντζίδης με την ομάδα της Κέρκυρας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τα Κυριακάτικα, ο “μασκοφόρος” Μάνταλος ξεχώριζε σαν την σταγόνα στον ωκεανό στο μαύρο χάλι της ΑΕΚ στο “ντέρμπι” με τον Ολυμπιακό, οπού οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν με 3-0 με τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ να αγωνίζεται σε όλο το ματς ενώ είδε και την κίτρινη κάρτα του Τάσου Σιδηρόπουλου. Μάλιστα ο Μάνταλος είχε την ευκαιρίας δύο φορές να βάλει την ομάδα του ξανά στο ματς χωρίς όμως να βρίσκει τον στόχο.

Στην Λεωφόρο ο Μανώλης Μπέρτος επέστρεψε στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης, δεν αγωνίστηκε στο ματς με Ατρόμητο καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ξανθιώτη αμυντικό να είναι σταθερός και ανέβηκε και αυτός αρκετά όταν μετά το 2-1 πίεσε ψηλά η Τρίπολη. Ο Μπέρτος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τον Αστέρα στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου να χάνει με 3-1 απο τον Παναθηναϊκό.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Θανάσης Ντίνας που μπήκε ως αλλαγή στο 65′ στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό στα Χανιά. Ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πέρασε στην θέση του Μουνάφο για να δώσει μεγαλύτερη πνοή επιθετικά για την ομάδα του, όμως με 0/5 γεμίσματα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του φτάσει στη νίκη.

Στο άλλο ματς της ημέρας Βέροια και ΠΑΟΚ έμειναν στην λευκή ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σφοδρά παράπονα απο τον Κομοτηναίο βοηθό Αϊχάν Χούσκογλου που ακύρωσε ένα γκολ για τους “ασπρόμαυρους”, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα να ζητά την παραίτηση Βασάρα με αφορμή αυτό το λάθος.

Share it