Search

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακή τριάρα για τον Εχίνο Σπορ κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης

Επιστροφή στις νίκες για τον Εχίνο Σπορ που παρότι αγωνίστηκε και σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο έφτασε σε μια σπουδαία νίκη μέσα στα Κιμμέρια επί της ΑΕΞ με 3-0.

Οι γηπεδούχοι της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης μπήκαν καλύτερα στο ματς που έγινε στα Κιμμέρια, όμως η ομάδα του Εχίνου αφού ισορρόπησε μετά το πρώτο 20 λεπτό κατάφερε να πάρει και προβάδισμα στο σκορ όταν στο 34′ ο Παναγιώτης Χατζηνίκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σκορ που ήταν αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες με το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ θα περίμενε κανείς αντίδραση απο τους γηπεδούχους, η ομάδα του Εχίνου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο τέρματα ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, καθώς στο 57′ ο Παρσαντανιάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 64′ ο Τουργκάι Χότσκα έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έκανε το 0-2, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα νικήσει ξανά τον Κίρτζαλη για το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο 85′ είχαμε αποβολή και για παίκτη της ΑΕΞ με τον Γκιουλνέζ Μουαρέμογλου να βλέπει την απευθείας κόκκινη του Βασίλη Ουζουνίδη για αντιαθλητική συμπεριφορά σε βάρος αντιπάλου του.

Μεγάλο αποτέλεσμα για τον Εχίνο που επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα στην Ασπίδα και πλέον ετοιμάζεται απο την δεύτερη θέση και σε απόσταση μόλις ενός βαθμού απο τον Άρη Αβάτου να υποδεχτεί τον Αστέρα Μαγικού. Απο την άλλη η ΑΕ Ξάνθης γνώρισε την δεύτερη διαδοχική της ήττα και πλέον βλέπει μπροστά της το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου στα Μάγγανα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Χρήστο Τζιβαρτζίδη.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Κίρτζαλη, Οτουζμπίρ(46′ Μουαρέμογλου), Μολά Σεϊχάν, Μαλκότς, Αχμετσίκ, Μουσά Εγγέ(63′ Τοπάλ), Οσμάνογλου(58′ Μουσταφάογλου), Σουκρήογλου, Αχμέτογλου, Μπαϊρακτάρ, Ραμαδάν Ταρκάν

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Αμούτσκα, Μπαϊρακταρίδης, Σούτεφ(80′ Καδρή Αλτάν), Μποασή, Ντζομιάδης, Παρσαντανιάν, Χότσκα, Μαρίνοβ(73′ Ιντζέ Φικρή), Χατζηνίκος, Μιχαηλίδης, Καδρή Χουσείν

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it