Search

Δείχνει με το δάκτυλο τον διαιτητή Χούσκογλου ο ΠΑΟΚ ως υπαίτιο της ισοπαλίας στη Βέροια(pic+vid)

Έντονα παράπονα απ’ τον Αϊχάν Χούσκογλου έχει ο ΠΑΟΚ, λόγω της απόφασης του επόπτη απ’ την Ροδόπη, να σηκώσει την σημαία στην κάθετη πάσα του Τσίμιροτ προς τον Περέιρα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Περέιρα μπορεί να σκόραρε στην εξέλιξη της φάσης, η οποία όμως είναι σαν να μην έγινε αφού ο linesman απ’ την ΕΠΣ Θράκης, είδε offside.

Στον δικέφαλο βράζουν έναντι του Χούσκογλου, αλλά και της εν γένει διαιτησίας απ’ την τριπλέτα, με τον ΠΑΟΚ να εκδίδει επίσημο ανακοίνωση, με έντονο ύφος, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμα και για δόλο:

«Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια.

Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει».

 

Ιδού, το επίσημο τιτίβισμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://

Δείτε τη φάση μέσα απ’ τα επίσημα στιγμιότυπα της nova στο 1:30

 

Share it