Search

Φιλική ήττα στην Δράμα για την Ασπίδας Ξάνθης με πολλές δοκιμές και αρκετές απουσίες

Την ήττα με 50-39 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης στο κλειστό της Δράμας απο τους Τιτάνες Δράμας. Μάλιστα να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έπαιξαν και 5 λεπτά εξτρά χρόνο μόνο με τις Νεάνιδες με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει με επι μέρους στοκ 7-10.

Για την ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι Σταυρούλα Καραλίδου, Καρακώστα, Καραλή, Μπαλαφούτη, Μαμαλίγκατζη, Παπαδοπούλου, Σαρβάνη, Λαζαρίδου, Μεχμέτ Ουστά, Κουτρουβέλη, Γκιρκίζα και Μπονόβα.

Με την Ξανθιώτικη ομάδα να παρατάσσεται με αρκετές απουσίες καθώς έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Βίκυ Καραλίδου, Ανθή Παπαχρυσοβέργη και Βάσω Παπαευαγγέλου, οι τραυματίες Στέλλα Σουλιώτη, Ειρήνη Χαλκίδου αλλά και οι Μαρία Σαμαρά και Ειρήνη Παπαϊωάννου λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.

Ο Νεδίμ Καρά Αχμέτ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του θέλοντας παράλληλα να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του, με την ομάδα της Ασπίδας να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Άσχημη στιγμή στο ματς ο τραυματισμός της παίκτριες των Τιτάνων Εύας Παράσχου που υπέστη διάστρεμμα. Με τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας να σπεύδουν να ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Share it