Search

“Σκοράρουν για το Χαμόγελο του Παιδιού” οι Βασιλισσες που μετέχουν ενεργά στην προσπάθεια!

Όπως είναι γνωστό στις 14 και 15 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια, το 1ο παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»  υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ξάνθης, και τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, του ∆ήµου Ξάνθης, του ∆ήµου Αβδήρων, του ∆ήµου Μύκης, του ∆ήµου Τοπείρου, της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης & του ∆ηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου Θράκης.

Μάλιστα με αυτή την αφορμή αντιπροσωπεία παικτριών της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Βασίλισσα της Θράκης, βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ για το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με την Δόξα Δράμας και φορώντας μπλουζάκια με το Χαμόγελο του Παιδιού συνέχισαν την προπώληση εισιτηρίων για την στήριξη αυτής της σπουδαίας προσπάθειας. Μάλιστα κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το απόγευμα στα Πηγάδια, στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο.

Το SA τις εντόπισε, και αποθανάτισε τα κορίτσια της Βασίλισσας που για ακόμη μια φορά δείχνουν το ενεργό τους ρόλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα κοινά, καθώς όποτε χρειάστηκε τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας δήλωσαν παρών σε κάθε δράση ενώ μην ξεχνάμε πως ήταν αυτές που ταξίδεψαν μέχρι την Κατερίνη πέρσι για να υποστηρίξουν την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο τελικό του Regions Cup.

Στην φωτογραφία διακρίνεται απο τα αριστερά προς τα δεξιά τις: Σωτηρία Μουρούκη, Σέβη Μετοικίδου, Σοφία Ευθυμιάδου, Ευλαμπία Βασιλειάδου, Ελισάβετ Ναλμπάντη, Κατερίνα Παρδή και Ιωάννα Χασιώτη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Share it