Search

LIVE: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός και όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ φυσικά για τα δύο ματς των ομάδων της Θράκης θα έχετε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ., ο αήττητος Ορφέας θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο – μετά την μεσοβδόμαδη αλλαγή στη βαθμολογία – Δόξα Δράμας. Εκεί η ομάδα του Μάκη Μπογιατζίδη θα προσπαθήσει να υποχρεώσει τους «μαυραετούς» στη δεύτερη εκτός έδρας γκέλα τους, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική πορεία της φέτος στο πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, νέα αρχή θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει η Δόξα Προσκυνητών, που είναι στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων γνωρίζουν πως η νίκη επί του Εορδαϊκού είναι μονόδρομος ώστε να μπει σε μια νέα τροχιά η ομάδα που θα της επιτρέψει να κάνει καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στην Ξάνθη, ενώ οι Βλαδίμηρος Αρζίδης και Διονύσης Βοργιάς μεταδίδουν το ρεπορτάζ από την Κομοτηνή. Το live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής.

Συνοπτικά, όλα τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε μέσω του live blog του SportsAddict.gr, είναι:

ΑΕ Ποντίων – ΑΟ Καρδίας
Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα
Αλμωπός Αριδαίας – ΦΑΣ Νάουσα
Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας
ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Παραλιμνίου
Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός
Δόξα Προκυνητών – Εορδαϊκός
Ρεπό : Νέστος Χρυσούπολης

15:14 Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης αποτελείται από τους: Ρούφο, Αθανασίου, Μακράκη, Μαλαδένη, Θεοδωρίδη, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μπουνταγκίδη, Μαυρόπουλο, Κωτίδη, Μόσχο, Μουμίνογλου Τουγιάλ, Καραγκιόζη Γ., Πασχαλάκη, Χαριτίδη, Μελισσόπουλο και Ξαντινίδη.

15:19 Η αποστολή της Δόξας Προσκηνυτών: Αγγελόπουλος, Πέρτσας, Κελεσίδης, Κίτσος, Μουζασβίλι, Μόσχος, Τρίχας, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Βάσκος, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Εμρέ Μ., Ανυφαντάκης, Θωμάς, Λειβαδιώτης.

15:40 Οι ενδεκάδες στο ματς του Ορφέα με τη Δόξα στην Ξάνθη:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Στον πάγκο είναι οι: Μελισσόπουλος Ν., Μόσχος, Χαριτίδης, Αθανασίου, Πασχαλάκης, Καρά Αλή, Κωτίδης.

Δόξα Δράμας: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε, Σουάνης, Πινδώνης, Ίγκορ, Καρλόπουλος, Ντεμέτριο Ιόττι, Παπαζαχαρίας.

Στον πάγκο ο Κομοτηναίος προπονητής Κώστας Βασιλακάκης έχει τους: Μουτεσίδη, Γαϊδαρτζή, Παπαζούδη, Δουμάνη, Παγκάκη, Κεφαλά, Γιόνδη.

Εκτός αποστολής για τον Ορφέα έμεινε ο Λάζαρος Μαυρόπουλος που τελικά δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

15:45 Διαιτητής της αναμέτρισης είναι ο Σιμίδης με βοηθούς τους Καραΐσκο και Κίτσο, όλοι από τον Έβρο. Παρατηρητης είναι ο Μανάκας από το σύνδεσμο της ΕΠΣ Θράκης.

Λίγος ο κόσμος μέχρι στιγμής στο γήπεδο, αλλά αναμένεται και άλλος ενώ οι φιλοξενουμενοι οπαδοί φτάνουν με λεωφορείο. Στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

15:58 Έχουμε και τις ενδεκάδες από την Κομοτηνή.

Δόξα Προσκηνυτών: Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λεφής, Τρίχας, Δραγανίδης, Ιωαννίδης, Βάσκος, Κλης, Γιαννακιτσίδης. Στον πάγκο είναι οι: Δημητριάδης, Μεμέτ Εμρέ, Λειβαδιώτης, Πέρτσας, Ανυφαντάκης, Μουζασβίλι, Θωμάς.

Εορδαϊκός: Στόικος, Νικολαΐδης, Σαβίδης, Μιταλίτσας, Λιακιτσής, Μπίκος, Κέβιν, Μαυροματίδης, Θεοδουλίδης, Χαραλαμπίδης, Ίβιτς. Στον πάγκο είναι οι: Γιοβίτσας, Περσίδης, Σάβα, Μάλταρης, Καλογιαννίδης, Βλαδίκας, Ιωαννίδης.

Η Δόξα έχει ξεκινήσει το ματς με τον αναπληρωματικό της τερματοφύλακα.

16:00 Σέντρα σε όλα τα ματς. Τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΑΟΞ από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Μικρή η προσέλευση στην Κομοτηνή.

16:08 Δύο εκτελέσεις φάουλ από τον Μαυροματίδη για τον Εορδαϊκό, η μπάλα φεύγει άουτ και στις δύο χωρίς να απειληθεί ο γκολκίπερ των Προσκηνυτών.

16:15 Σουτ του Βάσκου μέσα από την περιοχή άουτ η μπάλα και στο επόμενο λεπτό μετά από σουτ του Ιωαννίδη η μπάλα βρίσκει στον αμυντικό του Εορδαϊκού και καταλήγει κόρνερ. Από την εκτέλεση κόρνερ του Ιωαννίδη ο Κίτσος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ. Οι πρώτες φάσεις στις οποίες απειλεί η Δόξα.

16:16 Συμπληρωμένα 15 λεπτά στο ΑΟΞ, με μία ισορροπημένη αναμέτρηση. Η Δόξα Δράμας έχει την κατοχή αλλά χωρίς να απειλεί, ενώ δειλά δειλά και ο Ορφέας μόλις κερδίζει μπαλες βγαίνει επιθετικά στην εστία του Σικαλιά. Στις κερκίδες είναι και οι παίκτες της γερμανικής ομάδας Γκιφχορν που φιλοξενείται στην Ξάνθη.

16:20 Ο Ιωαννίδης βγαίνει τετ α τετ μετά από πάσα του Βάσκου, αλλά ο ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού διώχνει σε κόρνερ.  Σουτ του Γιαννακιτσίδη έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

16:25 Έχει πέσει ο ρυθμός με τα αρκετά μαρκαρίσματα στην Ξάνθη, ενώ είχαμε και δίλεπτη διακοπή για συστάσεις από τον Σιμιδη για μία αψιμαχία του Βασίλη Καραγκιόζη με τον Κουρτεσιώτη, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους για επιθετικό φάουλ.

14572062_10210228615012744_290855241_o

16:32 Μεγάλη ευκαιρία για την Δοξα Δράμας. Σέντρα από τα αριστερά, ο Ίγκορ παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρούφου.

16:34 Σέντρα Γιαννακιτσίδη διώχνει ο Στόικος πριν προλάβει να πάρει την κεφαλιά ο Βάσκος.

16:42 Εξαιρετικά στημένος για ακόμη ένα ματς ο Ορφέας που μετά την συμπλήρωση 43′ λεπτων αγώνα κρατά με άνεση το μηδέν απέναντι στους πολύπειρους επιθετικούς της Δόξας.

16:44 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Ιόττι να μπαίνει στην περιοχή να κανει το σουτ και τον Ρούφο να αποκρούει.
16:45 Τέλος πρώτου μέρους στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-0

16:45 Ημίχρονο και στην Κομοτηνή, Δόξα Προσκηνυτών – Εορδαϊκός 0-0. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίχα, ο Κίτσος έπιασε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

16:57 Σέντρα στην Κομοτηνή

17:00 Σέντρα  και στην Ξάνθη.

17:01 Γκοοοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών. Εκπληκτικό τέρμα για την ομάδα της Ροδόπης με τον Κλη να κάνει σουτ απο τα 30 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό γάμα της εστίας του Εορδαίκου. Δόξα Προσκηνυτών – Εορδαϊκός 1-0

17:03 Αλλαγή για τον Εορδαίκο ο Ταβά περνά στο ματς αντί του Νικολαίδη.

17:09 Πρώτη αλλαγή στο ΑΟΞ για την ομάδα της Δράμας με τον Φώτη Δουμάνη να περνά στο ματς αντί του Δημήτρη Σουάνη που καταχειροκροτείται απο τους Ξανθιώτες.

17:09 Μεγάλη φάση για την Δόξα Προσκυνητών, με τον Ιωαννίδη να βγαίνει τετ-α-τετ μετά απο πάσα του Βάσκου δεν μπορεί να νικήσει όμως τον κίπερ του Εορδαίκου.

17:10 Πέναλτι υπέρ της Δόξας Δράμας στην Ξάνθη, με τον Σιμήδη να αφήνει με δέκα παίκτες τον Ορφέα καθώς τιμώρησε τον Χακή Τζαμπάζ για χέρι. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Δράμας που πλέον έχει και το αριθμητικό πλεονέκτημα

17:11 Γκολ για την Δόξα Δράμας. Ο Καρλόπουλος νικά απο τα 11μέτρα τον Ρούφο ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.  Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-1

17:12 Αλλαγή για τον Εορδαίκο ο Ιωαννίδη περνά στο ματς αντί του Λιάτση.

17:20 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών μέσα ο Εμρέ έξω ο Βάσκος

17:22 Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Μόσχος περνά στο ματς αντί του Τορομανίδη

17:23 Καλή στιγμή στην Κομοτηνή με τον Εμρέ να κάνει το γύρισμα αδύναμο το σουτ του Κελεσίδη έδιωξαν οι αμυνόμενοι.

17:23 Απίστευτη ευκαιρία για τον Ορφέα γύρισμα απο τα δεξιά απο τον Καραγκιόζη ο Μόσχος κάνει το σουτ αποκρούσει ο Σικαλιάς ριμπάουντ απο τον Μουμίνογλου που δεν πιάνει καλά το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει ξυστά με το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

17:27 Αλλαγή για τον Εορδαικό με τον Μπίκο να περνά στο ματς αντί του Περσίδη.

17:28 Καλή στιγμή για τον Δόξα Προσκυνητών με τον Μόσχο να κάνει την σέντρα δεν προλαβαίνει ο Γιανακτσίδης να ακουμπήσει την μπάλα και να την στείλει προς την αντίπαλη εστία.

17:28 Αλλαγή για τον Ορφέα στην θέση του Κατρανίτσα πέρασε ο Νίκος Μελισσόπουλος.

17:29 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών έξω ο Ιωαννίδης στην θέση του περνά ο Θωμάς

17:31 Αλλαγή για την Δόξα Δράμας εκτός αγώνα ο Ιόττι στην θέση του πέρασε ο Γιόνδης

17:33 Γκολ για την Δόξα Δράμας. Σέντρα απο τα αριστερά με τον Ίγκορ με ωραίο γυριστό να κάνει το 0-2 για την ομάδα του. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-2

17:35 Αλλαγή για την Δόξα Δράμας εκτός αγώνα ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Ίγκορ μέσα ο Γκαϊδατζής.

17:42 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Δόξα Πρσκυνητών με τον Δημητριάδη να περνά στο ματς αντί του Γιαννακτσίδη.

17:43 Γκολ για την Δόξα Δράμας. Με λυμένα τα πόδια τους οι φιλοξενούμενοι που παίζουν και με παίκτη παραπάνω, με τον Πινδώνη με σουτ να σημειώνει το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

17:45 Τέλος αγώνα στην Κομοτηνή. Μεγάλη νίκη για την Δόξα Προσκυνητών.  Δόξα Προσκηνυτών – Εορδαϊκός 1-0

17:49 Τέλος αγώνα στην Ξάνθη. Μεγάλη νίκη για την Δόξα Δράμας απέναντι στον εξαιρετικό μέχρι το πέναλτι και την αποβολή Ορφέα Ξάνθης. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

Share it