Search

Τα 5+2 νέα μέλη της φετινής προσπάθειας για τις Βασίλισσες της Θράκης στην Β΄ Εθνική!

Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινούνται οι Βασίλισσες της Θράκης που στην δεύτερη παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θέλει πέρα απο την παραμονή που εξασφάλισε άνετα την περσινή σαιζόν, με τις εμπειρίες που απέκτησε η ομάδα να μπορέσει να γίνει διεκδικήτρια του κάτι παραπάνω.

vasilisses-nea-meli1

Σε αυτή την προσπάθεια ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Απόστολος Κουτρουλός με την συνεργασία και του προπονητή της ομάδας προχώρησε στην ενίσχυση του συλλόγου με 2 μεταγραφές, 3 πρώτα δελτία αλλά είχαν την χαρά να έχουν και δύο παλιές παίκτριες που έλειπαν είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε δεν μετείχαν στον σύλλογο άλλα επέστρεψαν.

vasilisses-nea-meli5

Όσον αφορά τις μεταγραφές ουσιαστικά μιλάμε για ένα μέλος, την Έφη Παπαδάκη απο την Ροδόπη 87. Απο την ομάδα της Ροδόπης είναι και το έτερο απόκτημα του συλλόγου που ουσιαστικά είναι επιστροφή στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε, ο λόγος για την γκολκίπερ Γεωργία Σταυρακάρα(φωτο πάνω).

Παράλληλα η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε και στην έκδοση δύο νέων δελτίων για δύο νέα μέλη του συλλόγου της  Χριστίνας Σταύρου(πρώτη πάνω) και της Φωτεινής Σιδηροπούλου(δεύτερη πάνω) αλλά και της Μάρας Νταλή(στην τρίτη φωτο πάνω η δεύτερη) λαμβάνει επίσης μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Ενώ σημαντικές κρίνονται οι επιστροφές στον σύλλογο των Ιωάννα Χασιώτη και Λίτσας Παρσόνογλου(στην τρίτη φωτο πάνω η πρώτη)

Share it