Search

Με Σιώπη βασικό έπιασε κορυφή ο Πανιώνιος με νέο διπλό μετά τα Πηγάδια! Τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την Super League

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Πανιώνιος μετά το διπλό στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή, με τον Μανώλη Σιώπη για άλλο ένα ματς να είναι εκ των κορυφαίων για τους “κυανέρυθρους” και τους Ιρανούς Μασούντ και Ανσαριφάντ να καθαρίζουν το παιχνίδι σκοράροντας απο ένα γκολ.

Ο Πανιώνιος σημείωσε το δεύτερο διπλό του στο πρωτάθλημα μετά απο αυτό στην Ξάνθη, αυτή την φορά με 1-2, και έτσι έχοντας παίξει ήδη 4 παιχνίδια ανέβηκε στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας σπουδαίο διπλό πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα στο γειτονικό ντέρμπι με την Κέρκυρα με 1-0, σε ένα ματς που ξεχωρίζει επίσης το ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία του Εβρίτη Σταύρου Χιντζίδη.

Στο τρίτο ματς της ημέρας Λεβαδειακός και Λάρισα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Στα παιχνίδια της Κυριακής αναμφίβολα ξεχωρίζει το μεγάλο ματς στο “Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα παιχνίδια των Παναθηναϊκού – Αστέρα Τρίπολης, Βέροια – ΠΑΟΚ και Πλατανιά – Παναιτωλικού σε μια κόντρα δύο πρώην προπονητών της Ξάνθης(Παράσχου – Μαντζουράκη). Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο.

 

Share it