Search

Έτρεξαν για καλό σκοπό στην Ξάνθη, στον αγώνα του Ερυθρού Σταυρού

Με αρκετή συμμετοχή και με φιλανθρωπικό μήνυμα, έτρεξαν την Κυριακή οι Ξανθιώτες στο Λαϊκο αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων γύρω από την πόλη της Ξάνθης.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, χωρίς χρηματική συμμετοχή, αλλά με εθελοντική προσφορά διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων και τροφίμων για αδύναμες οικογένειες.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός στον καθιερωμένο αγώνα με τίττλο «τρέχουμε για το συνάνθρωπο δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία Ξάνθης ενώ τη διοργάνωση υποστήριξαν με μέλη τους οι xanthi runners.Μετά τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε ο παιδικός αγώνας για τους μικρούς φίλους.

huseyin-5-kmΤους αθλητες΄ευχαρίστησε και χαιρέτησε πριν την έναρξη η Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας και εκπρόσωπος του Δ’ΣΣ και η πολιτευτής της ΝΔ και μέλος του ΕΕΣ Γεωργία Ανδρέου.   Στους αγώνες συμμετείχε με την οικογένειά του ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, μέλος και ο ίδιος του Ερυθρού Σταυρού.

20161002_112102020161002_11294520161002_112925

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it