Search

The Magnificent Seven: Ήταν όντως και οι 7 μεγαλοπρεπείς… (video)

Όταν έχεις ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών και αυτοί οι ηθοποιοί ταιριάξουν μεταξύ τους, τότε αν προσέξεις λίγο το σενάριο σου και τα υπόλοιπα θέματα μπορείς να έχεις (συνήθως) ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αυτό συνέβη και με το γουέστερν «The Magnificent Seven» (remake της ταινίας του 1960 με τον ίδιο τίτλο), στο οποίο οι 7 ηθοποιοί που βρέθηκαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. Και μπορεί ο Denzel Washington να ήταν το «νούμερο 1» μεταξύ αυτών, αλλά όλοι οι χαρακτήρες ήταν τόσο καλά πλασμένοι και δόθηκε σε όλους τόσος χώρος και χρόνος, πράγματα που έβγαλαν το τόσο καλό αποτέλεσμα. Βέβαια δίπλα στον Washington δεν ήταν όποιοι και όποιοι. Ο σπουδαίος Ethan Hawke σε έναν πολύ κόντρα ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει, ο ανερχόμενος Chris Pratt και το πράγμα δεν σταματάει εκεί. Ο τεράστιος Vincent D’Onofrio τον οποίο τον έχουμε θαυμάσει σε τόσες πολλές ταινίες και σειρές, με τον ρόλο του στο Daredevil να μένει αξέχαστος.

Μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία παίζει βέβαια και ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua ο οποίος έχει ξανά συνεγαστεί με τον Denzel Washington στα «Training Day» & «The Equalizer». Στο πρώτο μάλιστα έπαιζε και ο Hawke, με τον Washington να παίρνει το όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο (2002).

Εκτός όμως από τη δράση η οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, το χιούμορ ήταν εξίσου καταλυτικό. Μπορώ να πω πως το χιούμορ, το κωμικό στοιχείο στην δραματική αυτή ταινία, ήταν και αυτό που την εκτόξευσε. Κύριος εκφραστής ήταν ο Chris Pratt, αλλά και σε αυτό το κομμάτι όλοι έπαιξαν επίσης το ρόλο τους.

Ακούμε πολλές φορές από τους ηθοποιούς τη φράση «περνάμε καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω». Δεν ξέρω αν τα γυρίσματα ήταν τόσο ευχάριστα και όλο το καστ τόσο ενωμένο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό γιατί και οι 7 ήταν υπέροχοι…

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Share it