Search

30κλικ απο το φιλικό παιχνίδι των μεικτής Κ20/17 Ξάνθης με την Γερμανική Γκίφχορν

Με τους παίκτες της μεικτής ομάδας των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης να κερδίζουν με ανατροπή αυτούς της Γερμανικής VfR Wilsche-Neubokel e.V ολοκληρώθηκε το φιλικό που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, στα πλαίσια της παρουσίας στην πόλη της Ξάνθης του αδελφοποιημένου Γερμανικού Δήμου ως καλεσμένου του Δήμου Ξάνθης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Δήμαρχος του Γκίφχορν Ματίας Νέρλιχ και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας ήταν αυτοί που έκαναν την σέντρα, για την έναρξη του αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των δύο πλευρών και τις παρουσίας του Γερμανικού συλλόγου που αγωνίζεται στην 7η κατηγορία της Γερμανίας στην κατηγορία Kreisliga Gifhorn.

xanthi-mikra-gifhorn12

Στα του αγώνα οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 14′ με τον Kieher, είχαν αρκετά καλή παρουσία όσο είχαν δυνάμεις, απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ξανθιώτικης ΠΑΕ που ειδικά στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν έχοντας δοκάρι και πετυχαίνοντας εν τέλει δύο τέρματα για να φτάσουν στη νίκη, Αρχικά με αρκετή δόση… τύχης καθώς ο κίπερ των Γερμανών έκανε τραγικό λάθος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 86′ ο  Τσιτσεκίδης, ένας εκ των τριών παικτών της Κ15 που πήραν χρόνο συμμετοχής οι άλλοι δύο ήταν οι Βουτσάς και Τσιεγγελίδης, με σουτ μέσα απο την περιοχή έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

xanthi-mikra-gifhorn4

 

Με τους Γερμανούς πάντως μετά το ματς μόνο στεναχωρημένοι να μην είναι απολαμβάνοντας την μπύρα τους και το πολύ ωραίο κλίμα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κώστας Καλοπήτας με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Γιώργο Χρυσέλη.

Για την Ξάνθη ο Ηλίας Καραλίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Μανιά, Ποδάρα, Τενεκέ Κ., Κιούπη, Σπυριντόνοβ, Χασάνογλου, Κιολείδη, Τενεκέ Δ., Φιλιππίδη, Μίχο και Κοντάκη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Καλαίτζης, Κριεζής, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης και Βουτσάς.

Για την VfR Wilsche-Neubokel e.V ο κόουτς της ομάδας Bernd Huneke ξεκίνησε το ματς με τους: Omakchl, Sandier, Walter, Hoft, Kuhn, Ali Gumus, Kieher, Grieter, Piep, Schmit. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Muller, Kiehrkeil και Wackegut

Share it