Search

Φωτογράφιση και αγιασμός για τις Βασίλισσες Θράκης που ανεβάζουν ρυθμούς

Στους ρυθμούς της δεύτερης συμμετοχής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών, μετά την απόλυτα πετυχημένη περσινή οπού η ομάδα σώθηκε άνετα και προσέφερε και πολύ ωραία θέαμα, κινούνται άπαντες στις “Βασίλισσες Θράκης” που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκεής(30/9) τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και λίγο νωρίτερα την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Στον αγιασμό που πραγματοποίησε ο Πατήρ Άνθιμος όπως κάθε χρόνο το παρόν σχέδον έδωσαν όλα τα κορίτσια της ομάδας και οι μεγάλες αλλά και οι μικρές της Ακαδημίας του συλλόγου. Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης και του ποδοσφαίρου για να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια οι Βασίλισσες.

vasilisses-agiasmos13

Τον Δήμο εκπροσώπησε η Δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου που τόνισε πως  Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας και είναι στο πλευρό τους, την ΕΠΣ Ξάνθης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, με τον πρόεδρο της Ένωσης να δηλώνει για ακόμη μια φορά πως θα είναι κοντά στην ομάδα όπως έκανε και πέρσι και θα συνεχίσει να κάνει η Ένωση και φέτος όποτε χρειαστεί, ευχαριστώντας τα κορίτσια που σε κάθε δράση της Ένωσης και δη τα φιλανθρωπικά παιχνίδια δίνουν δυναμικό παρών και συνεισφέρουν εθελοντικά.

vasilisses-agiasmos7

Λίγο πριν την έναρξη του αγιασμού πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας που έγινε σε διπλή μορφή, αρχικά με το κλασικό στήσιμο σε τρεις γραμμές και εν συνεχεία με το πιο…μοντέρνο με τα κορίτσια να φτιάχνουν ένα Λ.

vasilisses-agiasmos8

Μετά το πέρας φωτογράφισης και αγιασμού ακολούθησε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Ανέστη Αλεξούδη, με τις Βασίλισσες να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει τις έναρξης της σαιζόν στις 16 Οκτωβρίου στον Βόλο κόντρα στον Μαγνησιακό.

Share it