Search

Εισιτήρια για το τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» στα ματς των ΑΟ και Ορφέας Ξάνθης

Με αφορμή το 1ο παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου στην Ξάνθη, αυτό το σαββατοκύριακο θα πωλούνται εισιτήρια στα εντός έδρας ματς του ΑΟ Ξάνθης και του Ορφέα Ξάνθης με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Την πώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά έχουν αναλάβει οι αθλήτριες της Βασίλισσας της Θράκης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Όπως είναι γνωστό στις 14 και 15 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το 1ο παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» στην πόλη της Ξάνθης υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Ξάνθης, µε την ευγενική υποστήριξη και παραχώρηση του αθλητικού κέντρου του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. & µε τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, του ∆ήµου Ξάνθης, του ∆ήµου Αβδήρων, του ∆ήµου Μύκης, του ∆ήµου Τοπείρου, της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης & του ∆ηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου Θράκης.

Ήδη ο Νομός Ξάνθης έχει κινητοποιηθεί για αυτό το τουρνουά και τις επόμενες δυο μέρες στα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ για το πρωτάθλημα της Super League και ο ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί πώληση εισιτηρίων για τις μέρες που θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία παιχτριών από την γυναικεία ομάδα ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ θα βρίσκεται στα γήπεδα φορώντας μπλουζάκια του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ προπωλώντας εισιτήρια για το διήμερο.

Θυμίζουμε πως όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Share it