Search

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη πάει Ξάνθη, η Δόξα Δράμας

Με μοναδικό στόχο το πρώτο – για φέτος – διπλό έρχεται στην Ξάνθη η Δόξα Δράμας, που θέλει να αποφύγει τα λάθη της 2ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, που στέρησαν απ’ την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα της ανόδου. Αυτός άλλωστε όπως γνωρίζουν άπαντες είναι ο μοναδικός στόχος των  «μαυραετών» για την φετινή περίοδο και αν η απώλεια της δεύτερης αγωνιστικής έφερε … δονήσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι θα προκαλέσει δεύτερο συνεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Ο Κομοτηναίος ο προπονητής της Δόξας επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του, όλα εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι του Ορφέα, που τον έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όντας μάλιστα αήττητος. Ο Βασιλακάκης όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού, προετοίμασε την ομάδα του για ένα ματς όπου ο αντίπαλος θα παίζει μαζική άμυνα. Τόνισε πως θα χρειαστεί υπομονή και πλάνο για να διασπάσει η Δόξα Δράμας την άμυνα του Ορφέα Ξάνθης, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του πέραν απ’ το γκολ που θα ψάξει απ’ τα πρώτα λεπτά, πρέπει να προσέξει παράλληλα και τα νώτα της, ώστε να μην δεχτεί γκολ σε κάποια αντεπίθεση.

Για τον προπονητής της Δόξας, η ομάδα του θα καταφέρει όπως είπε να φύγει με το τρίποντο, αν δείξει την αποφασιστικότητα αποφασιστικότητα και σοβαρότητα που έδειξε στο ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και του Πανθρακικού Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος για τον ματς με τον Ορφέα ανέφερε, πως η Δόξα Δράμας είναι σε καλό επίπεδο και αν είναι προσεκτική μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς, τονίζοντας πως το παιχνίδι με τους Προσκυνητές για την 2η αγωνιστική προσγείωσε την Δόξα Δράμας, κάνοντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Κώστας Βασιλακάκης δεν έχει να πονοκεφαλιάζει για απουσίες, καθώς ο μοναδικός παίχτης στον οποίον δεν μπορεί να υπολογίζει είναι ο Μποσινάκης, ενώ κανονικά υπολογίζονται ο Δουμάνης που επανήλθε απ’ τον τραυματισμό του, και ο Μουτεσίδης που εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του (από πέρσι.)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Κώστα Βασιλακάκη και του Δημήτρη Σουάνη, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο site της Δόξα Δράμας.

Photo credit: Sportdrama.gr

Share it