Search

Απ’ την μεγάλη Ένωση και την ΑΕΚ, στην Ένωση Άνθειας/Αριστείνου!

Στο -ίσως- μεγαλύτερο  «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, προχώρησε η Ένωση Άνθειας/Αριστείνου! Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου λίγες μόλις μέρες μετά την απόκτηση του Ευφραιμίδη απ’ τον Έβρο Σουφλίου,

dsafd
Στη φώτο ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης αριστερά σε φιλικό της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου

ο οποίος με την εμπειρία του απ’ τη Γ’ Εθνική και την ποιότητά του θα βοηθήσει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος απ’ το πρωτάθλημα, σήμερα απέκτησε τον Κώστα Λίτσιο ο οποίος επίσης πέρσι – όπως και ο Ευφραιμίδης – φορούσε τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος στέφθηκε μάλιστα κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας της νυν ομάδας των δύο ποδοσφαιριστών με 3-2, στον τελικό του Φώτης Κοσμάς.

kypello
Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου στιγμές μετά την απονομή

Ο Λίτσιος, πριν φορέσει την φανέλα του Έβρου Σουφλίου την τελευταία τριετία (2013-2016) έχει φορέσει φανέλες ιδιαίτερα … βαριές με εμβλήματα ιστορικά όπως ο δικέφαλλος αετός και το τριφύλλι. Για όσους δεν το γνωρίζατε η νέα μεταγραφή της Ένωσης Άνθειας/Αριστείνου, έχει φορέσει τη φανέλα και της …. μεγάλης Ένωσης, αυτής της Κωνσταντινουπόλεως, μετέχοντας κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ την, περιπετειώδη λόγω Βάλνερ για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, σεζόν 2007-2008, τότε που στην Ένωση υπήρχε ο τεράστιος Ριβάλντο, αλλά και άλλοι παιχταράδες όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Μπλάνκο, ο Ζίκος, ο Καφές, ο Δέλλας και αρκετοί ακόμα. Μπορεί με την ανδρική ομάδα να μην αγωνίστηκε ποτέ, αλλά από μόνη της η προπόνηση με έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο την τελευταία εικοσαετία, αποτελεί σίγουρα σημείο αναφοράς.

Με τη νέα μεταγραφή της Ένωσης Άνθειας/Αριστείνου έχει ασχοληθεί και ένα απ’ τα κορυφαία αθλητικά site στο παρελθόν, κάτι που αποδεικνύει πως δεν πέρασε απαρατήρητος απ’ την ΑΕΚ.

 

Βιογραφικό:

2000-2004 Αίας Αθηνών
 
2004-06 Παναθηναϊκός Β’ ομάδα
2006-07 Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών (Δ’ Εθνική)
2007-08 Α.Ε.Κ.
2008-09 Νέα Ιωνία, δανεικός απ’ την ΑΕΚ (Δ’ Εθνική)
2009-10 Μαρκό (Δ’ Εθνική)
2011-12 Χιλή Δ’ Εθνική
2012-13 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2013-16 Έβρος Σουφλίου 

Share it