Search

Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας! “Ζόρια” για Πανθρακικό στα…μέτρα της Ξάνθης η κλήρωση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΟ. Σε αυτή την φάση μπαίνουν και οι ομάδες της Super League που κάνουν πιο ενδιαφέρον τα ζευγάρια που κληρώθηκαν.

Η Ξάνθη κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τους ΠΑΣ Γιάννινα, Αγροτικό Αστέρα και Καλλονή. Στην πρεμιέρα του ομίλου η Ξάνθη θα ταξιδέψει στα Γιάννενα, την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Καλλονή, και την τρίτη θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Πανθρακικός κληρώθηκε στον 7ο όμιλο με αντιπάλους τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Καλλιθέα. Στην πρεμιέρα του ομίλου θα υποδεχτεί στην Κομοτηνή την Καλλιθέα, την δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Αγρίνιου για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και την τρίτη θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.

Να σημειωθεί ότι η 1η αγωνιστική θα γίνει 25-27 Οκτωβρίου, η 2η στις 29-30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου και η 3η στις 13-15 Δεκεμβρίου.  Στην 3η φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, για την τελική κατάταξη των ομάδων θα ληφθούν υπόψη, κατά σειρά, τα ακόλουθα κριτήρια: Περισσότεροι βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. Διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου. Καλύτερη άμυνα σε όλους τους αγώνες του ομίλου

Να αναφέρουμε επίσης ότι λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας μεταξύ του Πανελευσινιακού και της Ζακύνθου, όταν ληφθεί οριστική και αμετάκλητη δικαστική απόφαση αυτή θα εφαρμοστεί και στο Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος

ΠΑΟΚ

ΑΕΛ

Τρίκαλα

Πανελευσινιακός η Ζάκυνθος

2ος όμιλος

Ολυμπιακός

Πλατανιάς

Χανιά

Σπάρτη

3ος όμιλος

Παναθηναϊκός

Ηρακλής

ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης

4ος όμιλος

ΠΑΣ Γιάννινα

Ξάνθη

Αγροτικός Αστέρας

Καλλονή

5ος όμιλος

Αστέρας Τρίπολης

Βέροια

Άρης

Αιγινιακός

6ος όμιλος

ΑΕΚ

Κέρκυρα

Αναγέννηση Καρδίτσας

Λαμία

7ος όμιλος

Ατρόμητος

Παναιτωλικός

Καλλιθέα

Πανθρακικός

8ος όμιλος

Πανιώνιος

Λεβαδειακός

Κισσαμικός

Πανσερραϊκός

Share it