Search

Στα πέναλτι λύγισε την αντίσταση του μαχητικού Απόλλων Διομήδειας ο Αστέρας Μαγικού(+photos)

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στον αξιόμαχο και αρκετά ανταγωνιστικό Απόλλων Διομήδειας ο Αστέρας Μαγικού, που χρειάστηκε το ματς να φτάσει στην διαδικασία των πέναλτι για να λυγίσει την αντίσταση των γηπεδούχων.

Παρουσία αρκετού κόσμου διεξήχθη η αναμέτρηση στο γήπεδο της Διομήδειας μεταξύ του τοπικού Απόλλων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας και του πρωτοπόρου μέχρι τώρα στην Α1 κατηγορία Αστέρα Μαγικού, που μάλιστα προερχόταν απο εξάρα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές χωρίς όμως την πολύ μεγάλη φάση πέρα απο δύο σουτ του επιθετικού του Αστέρα Γιώργου Γεωργιάδη που δεν βρήκαν στόχο αλλά και μια προσπάθεια τετ-α-τετ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ερικ Ευφραιμίδη που σταμάτησε ο κίπερ του Αστέρα Μακρίδης.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε αρκετά καλύτερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη στιγμή στο 65′ όταν το σουτ του Ανδρέου χτύπησε στο δοκάρι του Μετεντζίδη, με τους γηπεδούχους να απαντούν και αυτοί με δοκάρι στο 82′ του Ευφραιμίδη. Με το 0-0 να παραμένει μέχρι και την συμπλήρωση των 90′ το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οπού και οι δύο ομάδες εμφανώς κουρασμένες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες, με την μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή να πραγματοποιείται στο 115′ όταν ο Αλέκος Νικολαίδης του Απόλλων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην διαδικασία των πέναλτι πρώτος ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαρκάκης για τον Αστέρα κάνοντας το 0-1, επόμενος εκτελεστής ήταν ο Χατζηβασιλείου για τον Απόλλων με τον Μακρίδη να τον νικά και να διατηρεί το 0-1. Δεύτερος εκτελεστής για τον Αστέρα ανέλαβε ο Σαμπανίδης που ευστόχησε για το 0-2, με τον Πρίντζο να μειώνει σε 1-2. Το 1-3 σημείωσε ο Σαββόγλου, με τον Γουσγουριώτη για τους γηπεδούχους να αστοχεί στην εκτέλεση του. Την πρόκριση του Αστέρα Μαγικού στους προημιτελικούς σφράγισε ο Παύλος Δάγκας που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ(Γ. Λεοντίδης): Μετεντζίδης, Πρίντζος, Ευφραιμίδης, Νικολαίδης, Ραντάκης(77′ Χατζηβασιλείου Αθ.), Κωνσταντινίδης, Γουσγουριώτης, Κυριακίδης(68′ Λιόντος), Σερνισλίδης, Πουτακίδης(50′ Γεωργακόπουλος), Λεοντίδης Ηλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Φ. Καλτσίδης): Μακρίδης, Σπυριάδης, Σαββόγλου, Λάππας, Δάγκας, Σαμπανίδης, Κατσιμέντες, Φουρκάν Μεμέτ(32′ Αγγελίδης, 115′ Γκίνης), Πεχλιβάνης(72′ Μακράκης), Γεωργιάδης, Ανδρέου

Share it