Search

Ετοιμοπόλεμος ο Βάσκος για το ματς – τελικό με Εορδαϊκό!

Ίσως κάποιοι να θεωρήσουν πως είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός ενός παιχνιδιού ως τελικού, μόλις στην 4η στροφή ενός πρωταθλήματος. Όμως η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι δηλαδή η Δόξα Προσκυνητών προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πτολεμαΐδας σαν να επρόκειτο για ματς που θα κρίνει πολλά. Κοινώς .. για ματς – φωτιά.

Τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η Δόξα στο Παραλίμνι των Σερρών, θορύβησαν τόσο τον προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη όσο και τους ίδιους του ποδοσφαιριστές, που θέλουν τώρα απέναντι στον Εορδαϊκό εκτός απ’  το τρίποντο, να αποδείξουν στους εαυτούς τους, πως δεν είναι η ομάδα που εμφανίστηκε στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, αλλά αντίθετα πως μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, ο Γιάννης Κλειτσιώτης θα έχει ετοιμοπόλεμο τον Χρήστο Βάσκο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες αισθανόταν πολύ καλύτερα με τους φυσιοθεραπευτές να δίνουν το ΟΚ στο τεχνικό επιτελείο, να μπει από αύριο κιόλας (Πέμπτη) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Εβρίτης τεχνικός της Δόξας, τουλάχιστον για την αποστολή για το ματς με τον Εορδαϊκό.

Αντίθετα, δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Πέτρο Σωμαράκη, με τον δεξιό αμυντικό της Δόξας Προσκυνητών που νιώθει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως πρόκειται για κάκωση. Το μέγεθος του προβλήματος στο πόδι του αμυντικού απ’ την Κρήτη θα εκτιμηθεί αφού υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Σωμαράκης μαζί με τον Σερίφη και τον Εμρέ που νιώθουν ενοχλήσεις,  είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Κλειτσιώτης για το ματς με τον Εορδαϊκό.

 

Share it