Search

Δόξα Δόξας: Στόχος ο πρωταθλητισμός

Κάτι παραπάνω απ’ την περσινή περίοδο που τερμάτισε στην 6η θέση του βορείου ομίλου στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, θέλει να επιτύχει τη νέα χρονιά η Δόξα Δόξας, η οποία προχώρησε γι’  αυτό το λόγο στην απόκτηση εννιά μεταγραφών την περίοδο του καλοκαιριού.
Πρόκειται για τους: Γιάννη Γκιαουρίδη(μέσος) Κωνσταντίνο Γεωργίου(πλάγιος αμυντικός) Τσιότσος Νίκος(πλάγιος αμυντικός)Γιάννης Ανδρικάκης(αμυντικός)Γιώργος Παρασχούδης(αμυντικός) Δημήτρης Κυπαρισούδης(τέρμα)Ανδρέας Δραγούμης (επιθετικός)Λάζαρος Παπαδόπουλος (επιθετικός) και Κοφοκότσιος Κωνσταντίνος (μέσος).
Με τον Τάξη Κιουτσουκούδη στον πάγκο και παλιούς και νέους παίχτες μαζί, η Δόξα Δόξας έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα του … κεντρικού ομίλου καθώς φέτος θα αγωνίζεται εκεί και όχι στον βόρειο. Απ’ το κύπελλο αποκλείστηκε στην παράταση στην Α’ φάση του θεσμού απ’ τον Ορφέα Σοφικού με 1-0, αλλά μένει ακόμη ο άλλος στόχος, ο πρωταθλητισμός.
doxa-doxas
Με το πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής να ξεκινά στις 08/09-10 η Δόξα Δόξας έχει δύο βδομάδες περίπου ακόμα, να προετοιμαστεί κατάλληλα για την 1η αγωνιστική, όπου θα αγωνιστεί στην Δαδιά απέναντι στον Ακρίτα..

Share it