Search

Έρχονται στην Κομοτηνή οι πρώτοι αγώνες Agility με 70 συμμετοχές απο Βαλκάνια και Θράκη!

Υπό την αιγίδα του Κυνοφιλικού όμιλου Σκύλων Εργασίας Κομοτηνής. – Κ.Ο.Σ.Ε.Κ και με συμμετοχές από Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σερβία και Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Agility στην Κομοτηνή, αγώνας ταχύτητας, ευκινησίας και επίδειξης ικανοτήτων σκύλων.

Περίπου 70 συμμετοχές, από Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σερβία και Ελλάδα με τις 15 από την Κομοτηνή,  αναμένεται να έχουν οι πρώτοι αγώνες Agility – αγώνες ταχύτητας, ευκινησίας και επίδειξης ικανοτήτων σκύλων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο περιφέρειας στην Κομοτηνή στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο εκπαιδευτήριο σκύλων Doggy Park Sports Center.

Ο αγώνας Agility είναι επίσημος και θα είναι ο 1ος προκριματικός αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και για το European Open για την Εθνική ομάδα το 2017 , ενώ ο κριτής της διοργάνωσης θα είναι ο Γερμανός Rene Blank. Θα έχουμε συμμετοχές από Ρουμανία , Βουλγαρία , Τουρκία , Σερβία και Ελλάδα.

Το πρόγραμμα για το διήμερο πέρα του αγώνα όπου θα ξεκινάει με τις εγγραφές στις 9:00 π.μ. και στις 10:00 π.μ. έναρξη του αγώνα. Πέρα του αγώνα θα υπάρχουν υποδομές για τους θεατές ώστε να δουν και να γνωρίσουν το άθλημα, καθώς και εκθέσεις με ενδιαφέροντα πράγματα για τους τετράποδους φίλους μας.

Share it