Search

Στον Αστέρα Τρίπολης ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Διάδοχος του Μάκη Χάβου είναι εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ. Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ. Ο νέος μας τεχνικός θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A. Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν ο κ. Ελευθερόπουλος κάθισε στο πρώτο μισό στον πάγκο του Πανθρακικού και στο δεύτερο σε αυτόν της Βέροιας.

Share it