Search

Οι ευχές του “Τόρο” στον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι και το βίντεο αφιέρωμα της Ρόμα

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ο ζωντανός θρύλος της Ρόμα και ένας από τους σπουδαιότερους Ιταλούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο αρχηγός των τζιαλορόσι γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του, παραμένει στην πρώτη γραμμή για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και εξακολουθεί να σκοράρει σαν… έφηβος.

Τις δικές του ευχές στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, με τον οποίο μάλιστα ο Ξανθιώτης αμυντικός διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, έστειλε ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Αναγράφοντας χαρακτηριστικά “Buon compleanno Capitano!”, ελληνιστί “Χρόνια Πολλά Αρχηγέ”

euxes-toro-se-totti

Δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον ζωντανό θρύλο της και η ομάδα του Καπιτάνο Τότι, Ρόμα, η οποία μάλιστα έφτιαξε και δημοσίευσε δύο εκπληκτικά βίντεο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στην ιστορία των Ρωμαίων και απο τους κορυφαίους αρχηγούς που έχει αναδείξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Απολαύστε τα.

Με 250 γκολ στην Serie A και περισσότερα από 310 στην καριέρα του με τη Ρόμα, ο Τότι θα έχει να αναπολεί πολλές κορυφαίες στιγμές στα γήπεδα όταν σε ηλικία 41 ετών κρεμάσει τα παπούτσια του.

Share it