Search

Έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξαν στο φιλικό πρόβα τζενεράλε, Έβρος Σουφλίου και Ορέστης Ορεστιάδας (+PICS)

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, Έβρος Σουφλίου και Ορέστης Ορεστιάδας, τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Δημήτρης Μπακιρτζής», στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρης, που για τους δύο προπονητές, Πασχάλη Ζαπαρτίδη και Γιώργο Αραμπατζή, θα είχε τον χαρακτήρα ενός τελευταίο τεστ, πριν τη σέντρα.

Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, και αν για τον Ορέστη οι περισσότεροι περίμεναν να εμφανιστεί καλός, μιας και φέτος είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου, που χωρίς πολλά βασικά στελέχη των προηγούμενων ετών, κατάφερε να εμφανιστεί με ομοιογένεια και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Στο παιχνίδι επικράτησε η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή, με τον Στεφανίδη να ανοίγει το σκορ κοντά στο 60′ με πανέμορφη ψηλοκρεμαστή σέντρα – σουτ, που κρέμασε τον Δουλούδη.

oresitis-25

Ο Έβρος δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ζάζο, με τον Μοσινιάν στιγμές πριν την εκπνοή να χαρίζει τη νίκη στο φιλικό, στον Ορέστη.

orestis-30

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Δουλουδης, Μπαμιος, Παπαναστασίου, Μπετζεκας, Ραλλης, Μαργαρίτης, Μαλλιωρας, Πρεπουδης, Πετκιδης, Δροσακης, Κελεσιδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ηλιόπουλος, Γκοτσιος, Ματθιουδακης, Πουλιλιος, Ανδρονικιδης, Κουτσουλας, Λάζος, Ζάχος, Μυσιουδης και Κουρουδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Γαλλής, Στεφανίδης, Κιτσικούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Βουδούρης, Πασχαλίδης, Μεμούρης, Δαρβούδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μπεχτσούδης, Μάτσιος, Τρανόπουλος, Κυλιτζίδης, Γενηκομσίου, Ελευθεριάδης, Μοσινιάν και Καστρινός.

Share it