Search

Στροφή στο Κύπελλο για την ΕΠΣ Ξάνθης! Τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια που αναζητούν κατόχους

Και τώρα Κύπελλο για τις ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς την Τετάρτη θα έχουμε τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των “16” του θεσμού.

Στα παιχνίδια της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά χωρίς το μεγάλο ντέρμπι. Η κάτοχος του τίτλου Αναγέννηση  Θαλασσιάς δοκιμάζεται στην δυσκολοκατάβλητη έδρα του Εθνικού Κιμμερίων. Ενώ πολύ ενδιαφέρουσα έξοδο έχει και ο πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικής Αστέρας Μαγικού στα Διομήδεια απέναντι στον τοπικό Απόλλων, έδρα την οποία αγωνίστηκε και στην Α’ φάση με τον Αστέρα να κερδίζει 4-2 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Εντός έδρας θα αγωνιστεί η Ασπίδα Ξάνθης που θα υποδεχτεί τον φορμαρισμένο και πάντα επικίνδυνο Απόλλων Ξάνθης. Ενώ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα έχουμε στα Σήμαντρα οπού ο ΠΑΣ Φιλίων που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία θα υποδεχτεί την Ελπίδα Γενησέας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, στην μοναδική αναμέτρηση της Β’ φάσης του Κυπέλλου οπού δεν αγωνίζεται ομάδα της Α1 κατηγορίας.

Θυμίζουμε πως τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής και  εκεί η διαδικασία των πέναλτι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Β’ φάσης έχει ως εξής:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομήδειας – Αστέρας Μαγικού

Γήπεδο Σημάντρων: ΠΑΣ Φιλίων – Ελπίδα Γενήσεας

Γήπεδο ΔΑΚ(Ασπίδας): Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης

Γήπεδο Κιμμερίων: Εθνικός Κιμμερίων – Αναγέννηση Θαλασσιάς

Share it