Search

72χρονος περπάτησε 30χλμ προς τιμήν του Δήμου Μιχαλεντζάκη!

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο χρυσός Μιχαλέ, θέλησε να τιμήσει έναν άνθρωπο που όπως αναφέρει, έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγωνιστική του πρόοδο ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων, με τον Δήμο να μην ξεχνά να αναφέρει και την υπόσχεση του κ. Αναγνώστου, υπόσχεση την οποία τήρησε.

Ποια ήταν αυτή; Να περπατήσει πάνω από 30χιλιόμετρα απ’ την Αλεξανδρούπολης μέχρι τις Φέρες σε περίπτωση που ο Δημοσθένης κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο. Παρά τα 72 του χρόνια, ο κύριος Αναγνώστου τήρησε την δέσμευση του προς τον νεαρό χρυσό Παραολυμπιονίκη και περπάτησε αυτή τη μεγάλη χιλιομετρική απόσταση παρά την μεγάλη του ηλικία. Άλλωστε η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός και όταν το λέει η καρδιά κάποιου, όπως του κ. Απόστολου, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο κ. Αναγνώστου με την κίνησή του απέδειξε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης, που ξέρουν να δείχνουν την αγάπη τους και προτιμούν αν την εκφράσουν με πρωτότυπους τρόπους…..

http://

Share it