Search

Ποδαρικό με το «δεξί» στο κύπελλο για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα το σύνολο του Σάκη Σκουλή, απέδρασε απ’ την έδρα του Πολύανθου, επικρατώντας με 1-4 των γηπεδούχων. Το Σιδηροχώρι στο πρώτο του παιχνίδι για τον θεσμό – καθώς ήταν μία εκ των πέντε ομάδων που δεν συμμετείχαν στην Α’ φάση – ήταν ανώτερο απ’ την αρχή του ματς και έδειξε πως βλέπει σοβαρά τον θεσμό και επιθυμεί την διατήρηση των σκήπτρων.

pantzos-4

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού η Δόξα είχε καταφέρει να παραβιάσει δις την εστία την εστία του Αεράκη, με τους Τουρασανίδη και Κοσίη να χρίζονται σκόρερς. Από κει και πέρα το, ήδη δύσκολο  έργο των γηπεδούχων, – που είχαν πετύχει σπουδαία πρόκριση στην Α’ φάση – έγινε ακόμη δυσκολότερο, αλλά η ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου δεν παράτησε το ματς και προσπάθησε να μπει στη διεκδίκησή του, κάτι που κατάφερε λίγο πριν το φινάλε με τον Πουσκουλού να νικά τον Ποιμενίδη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Κοσίη ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου, να δίνει πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

pantzos

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια προσέγγιση να διαχειριστούν το τέμπο του ματς και να μην κινδυνέψουν, κάτι που κατάφεραν παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′ ο Τουρασανίδης μετέτρεψε το υπόλοιπο του παιχνιδιού σε τυπική διαδικασία, αφού με το υπέροχο γκολ που σημείωσε έκανε το 1-4. Έτσι με τα δύο γκολ από Τουρασανίδη και Κοσίη, η ομάδα του Σάκη Σκουλή είχε ένα ευχάριστο απόγευμα στην έδρα του Κομψάτου.

pantzos-3

Κομψάτος Πολυάνθου (Δημόπουλος): Αεράκης, Τριανταφυλλίδης, Χαλήλ Σονέρ, Τοκούτσης (Μουμίν Αικούτ) (Μουμίν Εμίν), Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Κιοσσές, Τασούδης, Χατζηαντωνίου, Πουσκουλού Μεχμέτ, Αμαξόπουλος (Βουτσάς).
Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αγγελής (Γιαννακίδης), Τζελέπης, Αλεξακούδης, Παρασκευόπουλος,Κυζιρίδης, Αμοιρόπουλος, Κοσίης (Ντράτση), Τζιρίδης (Παππούς),  Ταβασίδης, Τουρασανίδης.

 

Share it