Search

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάκης Χάβος και νέα σενάρια για Ουζουνίδη αλλά και Ελευθερόπουλο!

Ύστερα από τρεις ήττες στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα, ο Μάκης Χάβος αποτελεί παρελθόν. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν από Πανιώνιο (3-0), ΠΑΟΚ (1-2) και Ατρόμητο(1-0), με αποτέλεσμα ο Μακεδόνας βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης να λύσει τη συνεργασία του.

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Ο Χάβος, ο οποίος κατά τη θητεία του στον Αστέρα είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, είπε: “Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον.”

Αμέσως μετά το τέλος συνεργασίας των Αρκάδων με τον Μάκη Χάβο ξεκίνησαν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη στον πάγκο του Αστέρα, με τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν να είναι αυτά του… περιζήτητου Εβρίτη τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Share it