Search

Με ωραίο ποδόσφαιρο στην Β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, η ανανεωμένη ΠΑΕΝ!

Στο περσινό πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ΠΑΕ Νίψας και Ατρόμητος Άβαντα αποτέλεσαν δύο πολύ καλές ομάδες, ενώ ειδικά η Νίψα πάλεψε μέχρι το τέλος για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Πέρσι για την ΠΑΕΝ η άνοδος χάθηκε, όμως φέτος και πάλι η αυτή θα αποτελέσει τον πρώτο στόχο, χωρίς όμως το κύπελλο να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

nipsa-2

Στη Νίψα, ΠΑΕΝ και Ατρόμητος Άβαντα τέθηκαν αντιμέτωποι με στόχο το εισιτήριο για την Β’ φάση του κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που το τσέκαραν εν τέλει, αφού ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, η ανανεωμένη ΠΑΕΝ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αποστολίδη, ήταν σαρωτική βάζοντας 4 τέρματα στον αντίπαλό της. Ο Κατσέλης στο 25′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Μαρμαρίδη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δύο προσωπικά τέρματα στο 28′ και το 35′. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Αποστολίδη έφτασαν στην επίτευξη ακόμη ενός τέρματος πριν την ανάπαυλα, με τον Λαμπάκο να νικά τον Θεοχαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι του Χρόνη Νέδου προσπάθησαν να μαζέψουν το εύρος του σκορ, ισορροπώντας το παιχνίδι, όμως δεν κατάφερναν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα του Μπινόπουλου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν σε ακόμη ένα τέρμα με τον Θόδωρο Πεχλιβανίδη να κάνει το 5-0 στο 57′. Ο Ατρόμητος Άβαντα το μόνο που κατάφερε, ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 81′ με τον Γκουλιαμά.

Συνθέσεις: 

ΠΑΕ Νίψας: Μπινόπουλος, Κοτζαμανίδης Τ., Κοτζαμανίδης Ν., Καρφαρίδας (65′ Μπουρουτζής), Μπατμανίδης, Σουγιουλτζής, Μαρμαρίδης(50′ Πεχλιβανίδης Δ.), Καλαϊτζίδης(50′ Κουτσούκης), Λαμπάκος, Πεχλιβανίδης Θ., Κατσέλης.

Ατρόμητος Άβαντα: Θεοχαρίδης, Στεργίου, Σύρος, Φυλλίδης, Χατζηπαύλου (25′ Δανιήλ), Παπαναστασούλης, Πανανης, Ταξιόπουλος, Κυριακίδης, Γκουλιαμάς, Λαζαρίδης(46′ Νέδος).

 

Υ.Γ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τελέσθηκε αγιασμός στο γήπεδο της Νίψας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

nipsa-agiasmos-2

Share it