Search

Δώρο…γενεθλίων στον προπονητή τους έκαναν οι παίκτες της Ασπίδας τη νίκη με τον Εχίνο

Επιτέλους νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης, που κόντρα στον Εχίνο κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, το οποίο μάλιστα οι παίκτες αφιέρωσαν στον προπονητή τους Χρήστο Σαμαρά που σήμερα(26/9) είχε τα γενέθλια του.

Η αναμέτρηση του ΔΑΚ παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς απο την μία είχαμε την Ασπίδα που ξεκίνησε πολύ άσχημα με δύο ήττες η οποία υποδεχόταν τον πρωτοπόρο μέχρι την έναρξη του ματς Εχίνο Σπορ που είχε 2/2 και μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 35′ όταν ο Κισά Ομέρ Κοράι σταμάτησε την προσπάθεια του Μεμεταλή Καβάζ, με τους παίκτες της Ασπίδας να απαντούν στις μεγάλες φάσεις με το σουτ του Κυριαζίδη δύο λεπτά αργότερα που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να προσέχουν και  την άμυνα τους, και εκεί που όλα έδειχναν οτι πάμε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα ο Χατζηπαρασκευάς με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 3′ λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουρλόγλου με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ιδανικό δώρο γενεθλίων για τον Χρήστο Σαμαρά που είδε με ανακούφιση την ομάδα του να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη και μάλιστα με τέρματα δύο παικτών που μπήκαν αλλαγη. Πρώτη ήττα για τον Εχίνο που για ακόμα ένα ματς έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Δέλλιο.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Ψαρόπουλος, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης, Παρμακλής(82′ Μπουρλόγλου), Κοντομιχάλης, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Μουξιός, Στεπανιάν(55′ Χατζηπαρασκευάς), Κιαχίδης(65′ Σάββογλου)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡΤ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Αμούτσκα, Μπαϊρακταρίδης, Κότς(57′ Σούχτεφ), Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή, Χότσκα(80′ Μαρίνοφ), Χατζηνίκος, Μιχαηλίδης, Μεμεταλή Καβάζ(89′ Τζαμπάζ), Παρσαντανιάν.

 

Share it