Search

Ένταση στην συνέντευξη τύπου της Τούμπας μεταξύ Λουτσέσκου και δημοσιογράφων, και πρόταση…βόμβα απο το Κατάρ για το Ρουμάνο!!!

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα και ιδιαίτερη ένταση πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να προσπαθεί να απαντήσει με ηρεμία σε εριστικές και άκρως “οπαδικές” ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου.

Πάντως προτού αναφερθούμε στην συνέντευξη τύπου αξίζει να σημειώσουμε πως η…βόμβα ήρθε απο αλλού και όχι απο την συνέντευξη τύπου, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μίνο να λέει στην Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ πως σύμφωνα με πληροφορίες του έσκασε πρόταση στον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης πρόταση απο το Κατάρ, που του προσφέρει 5 εκατομμύρια! για συμβόλαιο δύο χρόνων. Το αν είναι κάτι που ισχύει θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

Πάμε τώρα στα της συνέντευξης τύπου με τον Λουτσέσκουν να αναφέρει αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε ένα ΠΑΟΚ που είναι στα καλύτερα του και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου . Παλέψαμε με μαχητικά πνεύμα, δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να παίξει το παιχνίδι του όπως στα άλλα. Είχαμε και τύχη που χρειάζεται σε τέτοια ματς αλλά και την ατυχία με την κόκκινη. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ αλλά χάρη στην απόδοση των παικτών μας φεύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε και τις απουσίες των Λουσέρο και Μπαξεβανίδη αλλά τις ξεπεράσαμε με μαχητικό πνεύμα».

Για να ακολουθήσουν οι ερωτήσεις που παραλίγο να τινάξουν στον αέρα την συνέντευξη τύπου της Τούμπας.

Για το τι εννοεί «ατυχία» στην κόκκινη κάρτα: «Κατά την άποψή μου δεν ήταν κόκκινη κάρτα».

Γιατί ήταν πολύ εκνευρισμένος και για τον διάλογο με την κερκίδα: «Δεν ήμουν εκνευρισμένος απλά συμμετείχα στη μάχη των παικτών μου. Για το θέμα με την αγκωνιά έδωσε κόκκινη στον δικό μας παίκτη ενώ στου ΠΑΟΚ δεν έδωσε. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και δεν πρέπει να εκνευρίζεστε με αυτό».

Για το αν η Ξάνθη είναι μικρή ομάδα και θα παλέψει για τη σωτηρία: «Σε σύγκριση με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είμαστε. Ο ΠΑΟΚ δεν πάλεψε για τη σωτηρία του 3 φορές στα τελευταία 6 χρόνια… Είναι δυο γκρουπ στο πρωτάθλημα».

Για το πώς είδε την αντιαθλητική συμπεριφορά των παικτών του και για το γεγονός ότι και πέρυσι είχε διαμάχη με την κερκίδα: «Νομίζω ότι όλοι θέλατε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Είστε σίγουροι ότι μάλωσα πέρυσι με την κερκίδα»;

Για την αλλαγή της νοοτροπίας της Ξάνθης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Εξήγησα τί συνέβη με Πανιώνιο και Ξάνθη. Προετοιμάζαμε κάτι διαφορετικό και από δικά μας λάθη δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Αυτή τη βδομάδα δουλέψαμε κάτι άλλο και μας βγήκε και έτσι θα δουλεύουμε από εδώ και πέρα».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες της Ξάνθης έπεφταν συνεχώς: «Αυτή είναι η άποψή σας. Ο Ουάλας είχε ένα μήνα πρόβλημα, ο Παπαγεωργίου επίσης, ο Μπαξεβανίδης επίσης, ο Νιέτο είχε αίμα στο πρόσωπο. Παλέψαμε και εμείς όπως ο ΠΑΟΚ. Και εμείς ήρθαμε να παίξουμε. Δε θέλω να αναφέρω μια σιχαμένη κατάσταση που συνέβη πέρυσι μετά το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τον σέβομαι, του εύχομαι καλή τύχη στα επόμενα παιχνίδια και στην Ευρώπη»

Share it