Search

Όρθιος στο Βερούλειο ο Ορφέας Ξάνθης που παραμένει αήττητος μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Καβάλας(+photos)

Με άμυνα απο… μπετό και τον Ρούφο όποτε χρειάστηκε να δηλώνει παρών ο Ορφέας Ξάνθης “απέδρασε” με την  ισοπαλία απο την Καβάλα και το Βερούλειο παραμένοντας αήττητος μετά απο τρεις αγωνιστικές.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ορφέα με σωστή αμυντική τακτική περιόρισε τον αντίπαλο της που απείλησε μόνο στο 17′ με την άστοχη κεφαλιά του Ζλατκόφσκι, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να χάνουν καλή στιγμή να πάρουν ακόμη και το προβάδισμα όμως η κεφαλιά του Μαυρόπουλου στο 44′ δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο έχασαν καλές στιγμές με Πτηνόπουλο και Παππά, ενώ ο Ρούφος σταμάτησε δύο καλές προσπάθειες των γηπεδούχων αρχικά στο 64′ το δυνατό σου του Μπλιού και στη συνέχεια δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Παπαδόπουλου.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ξανθιώτες να φεύγουν ικανοποιημένη με την σωστή τακτική τους αλλά και το γεγονός πως για τρίτο ματς και δεύτερο εκτός έδρας δεν έχασαν, και μάλιστα για δεύτερο εκτός έδρας ματς δεν δέχτηκαν τέρμα όπως δεν σκόραραν κιόλας βέβαια. Πλέον στον Ορφέα στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο ΑΟΞ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Τάσο Ζυγκερίδη και Βασίλη Καμπούρη όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας(82′ Σταματόπουλος), Λαδάκης, Παππάς(62′ Παπαδόπουλος), Μπάτζιος, Μπλιός, Ζλατκόφσκι(46′ Πτηνόπουλος), Παβίσεβιτς

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας(46′ Μουμίνογλου Τουγιάλ), Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουτακίδης, Ξαντινίδης(68′ Τορομανίδης), Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης(46′ Χαριτίδης)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παραχώρηση των φωτογραφιών των καλό φίλο και εξαιρετικό φωτογράφο απο την Καβάλα Λάσκαρη Τσούτσα.

Share it