Search

Στην Καβάλα με στόχο την διατήρηση του αήττητου ο Ορφέα Ξάνθης(16:30 LIVE SportsAddict)

Με πολύ καλή ψυχολογία, απο τα δύο θετικά αποτελέσματα με ΑΟ Καρδίας και Μακεδονικό Φούφα, αλλά και σεβασμό προς τον ιστορικό της αντίπαλο ταξιδεύει στην Καβάλα ο Ορφέας Ξάνθης για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για να αντιμετωπίσει στο Βερούλειο τον ΑΟΚ, στις 16:30 ξεκινά το ματς όμως απο νωρίς το SportsAddict θα σας ενημερώνει με την LIVE ενημέρωση που σας παρέχει όπως και σε όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη και  τον Μπάμπη Χατζημεστή ανακοίνωσαν μετά το πέρας της προπόνησης τους παίκτες που θα αποτελούν την αποστολή του Ορφέα γα το δύσκολο ματς στην Καβάλα. Θυμηθείτε την 20μελή αποστολή του Ορφέα με ένα κλίκ ΕΔΩ.

Χωρίς τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Μελισσόπουλο θα αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης η ομάδα της Καβάλας. Ο Ξανθιώτης χαφ που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση των «αργοναυτών» πριν το ματς με τον Λαγκαδά, με την διάγνωση απο τον γιατρό που τον εξέτασε να μιλά για περίπου 3 εβδομάδες με ένα μήνα εκτός αγώνων.  Πέρα απο τον Μελισσόπουλο ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κασαπάκη ενώ την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους απο πέρσι θα εκτίσουν ο Μπρατσιάνι αλλά και ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας..

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζουμαλάκης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Καμπούρη της ίδιας Ένωσης. Θυμηθείτε τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βερούλειο, παρότι το “Ανθή Καραγιάννη” είναι έτοιμο, ο λόγος διαβάστε ΕΔΩ.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Share it