Search

Νίκη στην παράταση για Μαΐστρο και πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου (photos)

Τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχε ο ΑΟ Μαΐστρου και παρ’ όλο που χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί τελικά τα κατάφερε επικρατώντας 2-1 της Μάκρης.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, με ευκαιρίες να υπάρχουν αλλά λίγες από αυτές να είναι κλασσικές. Η μεγαλύτερη για τη Μάκρη ήταν ένα τρομερό σουτ του Ζηνολίδη από μακρινή απόσταση το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δογάνη. Από την άλλη, η Μαΐστρος είχε ένα φοβερό σουτ το οποίο και εξουδετέρωσε αποκρούοντας εντυπωσιακά στο δεξί του «γάμα» ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Αϊνδέλης. Επίσης, η ομάδα του Βασίλη Τσουκμάνη πέτυχε και ένα γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το Νότη, αλλά η Μάκρη ισοφάρισε χάρη σε τέρμα του Βανδουλάκη. Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί ο Δημούτσης χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου στον ΑΟ Μαΐστρου.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΟ Μαΐστρου: Δογάνης, Ζαχαρίας, Μπατζάκας, Φωτεινός, Μελαδένιος, Λαγός, Δημούτσης, Αντωνιάδης, Νότης, Καραλίδης, Παρασκευάς.

ΑΟ Μάκρης: Αϊνδέλης, Ματσουκατίδης, Καραλής, Τουπλικιώτης, Μαυρανούδης, Ανδρεόπουλος, Καρπουζάκης, Λάινας, Βανδουλάκης, Ζηνολίδης, Μπίκος.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Share it