Search

Με στόχο τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς πάει στο Παραλίμνι η Δόξα Προσκυνητών(16:30 LIVE SportsAddict)

Μετά τον πρώτο  ιστορικό βαθμό που πανηγύρισε, στην ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στο ΔΑΚ, η Δόξα Προσκυνητών ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου στις Σέρρες, ευελπιστώντας να πανηγυρίσει και τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς της. Για την αναμέτρηση που θα γίνει στο Παραλίμνι Σερρών όπως και όλες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το SportsAddict θα σας ενημερώνει με την LIVE ενημέρωση

Πάντως η ομάδα της Ροδόπης θα ταξιδέψει με μια πολύ σημαντική απώλεια καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Βάσκος.  Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο SportsAddict.gr ο επιθετικός απ’ την Καστοριά αγωνίστηκε με πρόβλημα στο ματς με την Δόξα Δράμας και παρ΄όλο που αρχικά εκτιμήθηκε πως θα προλάβαινε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, αυτό δεν ήταν εφικτό. Ο Γιάννης Κλειτσιώτης αποφάσισε να μην ρισκάρει και αποφάσισε να προφυλάξει τον επιθετικό του, ώστε να μην πάθει κάποια μεγαλύτερη ζημιά. Θυμηθείτε την 20μελη αποστολή της Δόξας Προσκυνητών. 

Ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, με τον πρόεδρο της ομάδας να βάζει “γκάζια” στους παίκτες της Σερραϊκής ομάδας ενόψει του αγώνα με τους Προσκυνητές.  

Την αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών στο Παραλίμνι Σερρών ορίστηκε να διευθύνει ο Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Καμπερίδη και Βερνέζη της ΕΠΣ Καβάλας. Θυμηθείτε τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Share it