Search

Συγκέντρωσε και παρέδωσε καπάκια στον σύλλογο «Περπατώ» η Α.Ε. κομοτηνής

Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία προέβη το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Α.Ε.Κομοτηνής, καθώς μικροί και μεγάλοι αθλητές, μέλη και προπονητές συγκέντρωσαν καπάκια από πλαστικά μπουκάλια και τα παρέδωσαν στον σύλλογο «Περπατώ».

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος της Κομοτηνής έδειξε για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίηση του σε προβλήματα που  αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας ..

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της Α.Ε. Κομοτηνής …

Πιστή στο ιδεώδες πως το μπάσκετ δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προχώρησε στην συλλογή και παραχώρηση πλαστικών καπακιών στον σύλλογο«Περπατώ» με σκοπό να «μετατραπούν» σε αναπηρικά αμαξίδια.

Έτσι λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο των ακαδημιών μας ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Σωτήρης Κοκκινόπουλος και ο αθλητής Γιώργος Παλλάκης, που μαζί με τον Μανώλη Δαφτσή και τους μικρούς αθλητές της ομάδας έδωσαν τα καπάκια που κ. Βίκυ

Σαν σύλλογος δεσμευόμαστε πως αντίστοιχες δραστηριότητες θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν με στόχο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί!

Share it