Search

Στην προπόνηση του Παιδικού του Άθλου Ορεστιάδας ο Πέτρος Πέτρογλου!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αθλητές του παιδικού τμήματος του Άθλου Ορεστιάδας πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Παρασκευής 23/9. Στο παλιό κλειστό γυμναστήριο παραβρέθηκε ο Ορεστιαδίτης αθλητής Πέτρος Πέτρογλου μετά από πρόσκληση των υπεύθυνων εφόρων της ομάδας.

Ο Πέτρογλου συζήτησε με τους μικρούς αθλητές και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπάνε το οποίο βέβαια είναι το βόλεϊ και να συνεχίσουν την παράδοση της περιοχής της Ορεστιάδας που αναδεικνύει ταλέντα στο άθλημα αυτό.

Ήταν μια όμορφη εμπειρία και οι αθλητές βρήκαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους και να ακούσουν τις εμπειρίες του Πέτρογλου ο οποίος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ορεστιάδας και πέρασε από τις ομάδες των Α.Ο.Ο, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ αλλά και πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Στο τέλος της συζήτησης οι υπεύθυνοι έφοροι, ο προπονητής κ. Χουσίδης Θεόδωρος αλλά και οι αθλητές ευχαρίστησαν τον Εβρίτη άσσο και του παρέδωσαν μία μπάλα του βόλεϊ με τις υπογραφές τους και ένα t-shirt του Άθλου Ορεστιάδας.

%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%bf%cf%83

Share it