Search

Μία μεταγραφή, δύο ανανεώσεις και δύο «επιστροφές» στους Κύκλωπες

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, που κέρδισαν πέρσι το εισιτήριο για την Α2 μετά από 18 χρόνια. Οι Κύκλωπες θα συμμετάσχουν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας και ξεκινάνε τη σεζόν με ένα δύσκολο παιχνίδι με τους «Φαίακες» στις 15 Οκτώβρη και όπως είναι φυσικό ο Ηλίας Τάρες θέλει να έχει το ρόστερ του διαμορφωμένο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι διοίκηση των Κυκλώπων έχει προχωρήσει ως τώρα σε πέντε κινήσεις, που αφορούν είτε μεταγραφές, είτε ανανεώσεις. Απ’  την περσινή ομάδα ο Λελεσίδης Σταύρος θα αποτελεί και φέτος κομμάτι της ομάδας, αφού οι Εβρίτες ανανέωσαν την υποσχετική απ’ τον Άρη, ενώ και ο Χρήστος Λιόντος αποφάσισε να συνεχίσει και φέτος με τους Κύκλωπες.

Από ‘κει και πέρα επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη, o Χρήστος Ξενοπανάγος και ο Ευάγγελος Πιστόλας, που πέρσι αγωνίζονταν στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ απ’ την ίδια ομάδα αποκτήθηκε και ο Κωνσταντίνος Τσίνεβης, ο οποίος ανήκει στην ΧΑΝΘ.

Δεδομένου πως η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει, οι Κύκλωπες μπορούν να στραφούν πλέον μονάχα στην απόκτηση κάποιου φοιτητή χειροσφαιριστή, ικανού να αγωνιστεί στο επίπεδο της Α2, αν και εφόσον έρθει κάποιος τέτοιος στα ακαδημαϊκά τμήματα που διαθέτει η Αλεξανδρούπολη ή ακόμα και η Κομοτηνή.

Share it